00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Kutije sa novcem

Savršeno za lovce na jeftine cene ili kao novčani poklon. Dajte svojoj kasici-prasici svoj lični dodir. Naš alat za dizajn na mreži će vam pomoći u dizajnu. Da li vam nedostaje prava ideja? Onda dopustite da budete inspirisani našim brojnim dizajnom. Idemo!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Kutije sa novcem Šabloni za prilike

Dizajnirajte sopstvene kutije sa novcem i odštampajte ih

Dobra stara kutija sa novcem nije izgubila popularnost čak ni u modernom dobu bezgotovinog plaćanja. Zato što to omogućava ispunjavanje snova malo po malo. To se odnosi i na decu, kao i na odrasle koji redovno štede po nekoliko evra. Koliko je lepo kada ne dajete bilo koju konzervu samo kao lični poklon ili promotivni poklon, već dizajnirate kutije sa novcem pojedinačno? Kod nas možete za tili malo vremena dizajnirati klasične keramičke kutije sa vašim kreativnim idejama i onda ih odštampati. Štednja je stvarno zabavna.

Odštampajte do 100 kutija sa novcem odjednom

Za vaše motive, slogane, tekstove ili fotografije možete izabrati između 190 x 85 milimetara na kutiji sa novcem. Štampamo u CMYK procesu u četiri boje. To vam daje fleksibilnost u izboru motiva za štampanje. Fotografije ili živopisni tekstovi mogu se reprodukovali sa visokom dubinom boja i brilijantnošću. Kod nas možete kreirati pojedinačne kutije sa novcem kao pojedinačne komade, npr. kao personalizovani poklon za rođenje ili venčanje. Ako ste prodavac i želite da prodate svoje samoprojektisane kutije sa novcem ili da ih iskoristite kao odavanje za vašu kompaniju, možemo odštampati do 100 komada odjednom za vas.

Keramički klasik

"Prava" kutija sa novcem mora biti jednostavno napravljena od keramike. Zato nudimo pravi klasik koji je tvoja baka verovatno već znala. Konzerva je okrugla, ima mesto na vrhu. Na dnu je zatvoren gumenim štoperom. Ali ovo zapravo i nije toliko važno, na kraju, ušteda treba da ostane što duže u konzervi i da se umnoži... Vaša kutija sa novcem meri 92 milimetra u visini i ima prečnik od 80 milimetara. Ovo sadrži 300 mililitara: dovoljno prostora za nekoliko novčića.

Dizajniraj pojedinačne kutije sa novcem na internetu za tili-vreme

Da biste odštampali kutije sa novcem sa dizajnom, nije vam potreban skup softver ili široko znanje dizajna. Samo se registrujte na kratko i pokrenite FreeDesign alatku. Ovo ne samo da vam daje besplatne predloške, već možete intuitivno da otpremate sopstvene predloške ili da umećete tekstove. Lepa stvar u vezi sa tim: upotreba alata je besplatna. Imate onoliko pokušaja dizajniranja koliko želite. Tek kada ste zaista zadovoljni, šaljete svoju porudžbinu. Onda ćemo se pobrinuti za štampu. Jednostavno dizajnirajte kutije sa novcem na internetu sada i odštampajte ih sa vašim motivima. Olakšajte sebi easyprint!