00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Knjige saučešća

Pružite gostima na sahrani priliku da ostave zamišljene reči sa puno ljubavi u znak sećanja na preminulog. Koristite naše stilske dizajne da biste stvorili ovu divnu uspomenu za ožalošćene.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Knjige saučešća-Šabloni za prilike

Sami dizajnirajte knjige žalosti i pošaljite ih na štampanje

Knjiga žalosti predstavlja dostojanstveni način za izjavljivanje saučešća ožalošćenima. Nakon memorijalne ceremonije, knjiga žalosti se postavlja u prostorije crkve ili kapele na groblju. Rodbina, prijatelji i poznanici mogu u nju upisati nekoliko reči kako bi izrazili svoje saosećanje. Ovde možete prema svojim željama da dizajnirate knjige žalosti i odštampate ih tako da budu vrhunskog kvaliteta.

Viskokokvalitetni papir i praktični formati

Za štampanje knjiga žalosti koristimo papir za umetničku štampu odgovarajuće debljine i izuzetnog kvaliteta. Tako poslednji pozdravi ožalošćenih dobijaju prikladnu pozadinu. Možete birati između dva formata odnosno DIN A5 i DIN A4. Manja knjiga žalosti, formata A5, ima dimenzije 148 x 210 mm i pruža mesta za izjave saučešća, slike ili drugi sadržaj. Verzija formata DIN A4 ima dimenzije 210 x 297 mm i može poput manje knjige žalosti da se dizajnira u vodoravnom ili uspravnom formatu.

Osmislite na mreži knjige žalosti bez ulaganja previše napora

Posebno u periodu tugovanja niko nije raspoložen za komplikovane alatke i složene dizajne. Alatka FreeDesign Vam pomaže da oblikujete knjigu žalosti tako da Vam za to nisu potrebni ni skupi softveri niti bilo kakvo predznanje. Sa samo nekoliko klikova možete da dodate slike ili da odaberete neki od besplatnih šablona za dizajniranje. Alatkom se upravlja intuitivno. Sve što Vam je potrebno jeste pametni telefon odnosno računar. Za doterivanje knjige žalosti možete potrošiti koliko god vremena želite. Troškove snosite tek nakon što pošaljete svoju narudžbu. Nakon što se besplatno registrujete, na raspolaganju su Vam sve funkcije FreeDesign alatke.

Raznovrsna tehnika štampe CMYK za visok stepen kreativne slobode

Knjige žalosti se štampaju primenom tzv. CMYK tehnike mešanja boja. Na taj način imate širok spektar mogućnosti za dizajniranje proizvoda. Osmislite pojedinačne stranice koje će sadržati fotografije preminule osobe ili u knjigu unesite neke njene uzrečice ili izjave. Naravno, moguće je takođe u šablon za štampanje otpremiti i sopstvene crteže ili tekstualne elemente.