Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kecelje

no image

no image

no image

Dizajnirajte kecelje onlajn

Vaš tata je kralj roštilja na svakoj žurci? Mama je vrhunski kuvar? Zašto ih onda ne biste iznenadili individualno štampanim keceljama? Kecelje koje vi dizajnirate mi štampamo po odličnim cenama. I ne brinite se, uz pomoć naših besplatnih alatki za dizajniranje i besplatnih šablona za par minuta ćete ih dizajnirati sami!


Personalizovane kecelje su odličan poklon za članove porodice ili drage prijatelje. Štampane kecelje su dobra ideja i ako ste preduzetnik. Da li imate malu piljarnicu, mesaru, pekaru? Sada možete da dizajnirate kecelje sa vašim logoom ili nekim smešnim motivom kao što je "šef" i onda ih poklonite vašim klijentima za poklon, npr. kada kupuju neki skup proizvod, kao božićni poklon ili kao bonus za skupljanje lojalti poena.


Personalizujte vaše kecelje

Dizajniranje individualne kecelje je dečja igra uz pomoć naše besplatne alatke za onlajn dizajniranje. Prvo odaberite boju koja može biti klasična bela ili elegantno crna. U besplatnom prikazu nacrta kecelje možete da unesete fontove, logoe, fotografije i druge motive. Zatim možete da otpremite vaše grafičke elemente ili odaberite fotografije, sličice (cliparts) i ilustracije iz naše baze sa slikama - mnogi šabloni su čak besplatni! Pozicionirajte vaš dizajn na odgovarajuće mesto u nacrtu. U prikazu možete da proverite da li dizajn izgleda fino. Naše alatke možete da koristite besplatno, plaćate samo štampu! Nema neprijatnih iznenađenja: uvek ćete videti trenutnu cenu vaše kecelje koju dizajnirate; ukoliko promenite dizajn, cena se menja automatski na ekranu u zavisnosti od vašeg izbora. Uvek možete da kontrolišete ceo proces.


Kecelja za roštiljanje visokog kvaliteta sa vašim logoom ili porukom

Kvalitetne kecelje su rađene od kvalitetnog, izdržljivog mešanog materijala koji je lak za održavanje. Materijal čini 65% poliester i 35% pamuk. Ovaj materijal ne mora da se pegla, samo ga izvadite iz mašine i malo ga izravnjajte pre nego što ga ostavite da se suši na vazduhu! Jedna veličina za sve: kecelja je 70 x 85 cm, tako da sasvim sigurno štiti vašu odeću od prskanja prilikom kuvanja i roštiljanja, kao i od mrlja od testa kada mesite. Naše kecelje sa štampom imaju podesivu okovratnu trakicu tako da kecelja može da se prilagodi skoro svakoj veličini tela.


Dizajnirajte kecelje u digitalnoj štampi

Relativno velike površine mogu da se štampaju na tkaninu zahvaljujući modernoj digitalnoj štampi. Tako da lako možete da koristite veliku fotografiju kao sliku za vašu kecelju. Zato što se boje štampaju direktno na tkaninu u CMYK modelu boja štampa je mekana na dodir, skoro kao tkanina (soft-touch efekat). To znači da je moguća i bela štampa, ali o ovom detlju ne morate da vodite računa kada dizajnirate, jer mi sve radimo za vas uz pomoć digitalnog procesa štampanja. Sve naše kecelje ispunjavaju najviše standarde, a cena je razumna.


Kecelje sa štampom kao personalizovani lični poklon ili deo radne odeće

Da li vam kecelje trebaju za ceo tim, npr. za uslužni ketering tim, tim neke pivske bašte, sajam ili neki drugi događaj? Nema problema, mi štampamo do 100 kecelja po porudžbini. Kecelje sa štampom su idealne za sve: od kurseva kuvanja na ketering dešavanjima, preko profesionalnih kupaca promo proizvoda do individualaca koji traže zanimljiv poklon!

Kecelje služe kao uniforme na događajima gde možete da se uprljate, npr. na časovima kuvanja. Kecelja je deo osnovne opreme svake kuhinje, bilo da se radi o restoranu, menzi ili kafani. Sa logoom ili možda imenom zaposlenog ili korporativnog brenda, kecelja postaje ne samo radni odevni predmet, već i deo vašeg marketing miksa. Kreirajte vaše jedinstvene kecelje, tako je lako u Easyprint-u!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE