00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Kartice za zakazivanje

Koristite naš alat za dizajn da biste kreirali kartice za sastanke u istom dizajnu kako bi se savršeno uklopile sa ostatkom vašeg poslovnog pribora kao što su memorandumi, vizit karte i olovke.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Kartice za zakazivanje-Šabloni za brnaše

Personalizujte kartice za zakazivanje termina i pošaljite ih na štampanje

Imate svoju ordinaciju, studio ili nudite neke druge usluge? U tom slučaju biste morali da imate i kartice za zakazivanje termina. Ove kartice ne samo da imaju praktičnu funkciju podsetnika za Vaše klijente, nego su takođe i idealne za očuvanje dobrih odnosa s njima. Pored toga, kada svom klijentu date takvu karticu, ostavićete utisak vrhunskog profesionalca. Ovde možete bez ikakvih softvera i predznanja svoje personalizovane kartice za zakazivanje termina da kreirate i odmah po povoljnim cenama pošaljete na štampanje.

Praktičan format poput kreditnih kartica za jednostavno čuvanje u futroli

Svoje kartice za zakazivanje termina možete da izradite u praktičnom formatu poput posetnica dimenzija 85 x 55 mm. Pritom možete da birate između jednostavnih ili sklopivih kartica Štampanje se vrši na svim stranama. Dakle, sve odabrane stranice možete da dizajnirate individualno prema svojim željama! Štampaju se na papiru vrhunskog kvaliteta. Odaberite papir za umetničku štampu debljine 300 g/m² sjajne ili mat varijante ili čvrsti karton iste debljine. Ili više cenite održivost? U tom slučaju možemo da Vam preporučimo ekološki reciklirani papir čija je gramaža 300 g/m² ili naš prirodni papir. Za sve kartice postoji opcija štampanja u vodoravnom ili uspravnom formatu. Nakon štampanja i sečenja, možemo im zaobliti ivice ukoliko to želite. Ovu opciju možete jednostavno da odaberete u našoj alatki za dizajniranje.

U tren oka na mreži dizajnirajte kartice za zakazivanje termina

Budući da ne morate kupovati skupe programe za obradu slika, uštedite novac i odmah kreirajte svoje kartice za zakazivanje termina. Potrebna Vam je samo naša besplatna FreeDesign alatka. Nakon jednokratne registracije možete na mreži da koristite intuitivni program za jednostavno kreiranje kartica za zakazivanje termina. Sa samo nekoliko klikova otpremite svoj logotip ili fotografije. Ili u tren oka dopunite izgled svojim tekstovima ili crtežima. Naši besplatni šabloni za dizajniranje su veoma praktični. Jednostavno odaberite onaj pravi, personalizujte ga i kartice za zakazivanje termina za Vaše klijente su spremne.


Dobra stvar u vezi sa tim je: na raspolaganju imate onoliko vremena koliko Vam je to potrebno da napravite savršene kartice. Troškove snosite tek nakon što ih naručite i pošaljete na štampanje.

Dodajte ukrase kako bi Vaše kartice bile još bolje

Kako biste poboljšali izgled svojih kartica za zakazivanje termina, iz menija odaberite neku od različitih oplemenjenih varijanti. Sloj zaštitnog laka daruje Vašim karticama fini, blistavi sjaj koji na još bolji način ističe slova ili sitne crteže. Postupak celofaniranja podrazumeva da Vaše kartice presvlačimo slojem fine folije. Na taj način će površina biti još bolje zaštićena, a karton čvršći. UV površinski lak stvara naročito lepe vizuelne akcente i čini da Vaše kartice za zakazivanje termina izgledaju još prefinjenije. Izbor je na Vama!