00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Kartice sa imenima

Naše kartice za mesto sedenja pomažu vam da svoje goste smestite na velike gale, venčanja ili porodične proslave i ukrasite svaki sto. Dizajnirajte svoje pojedinačne kartice mesta odmah onlajn.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Kartice sa imenima-Šabloni za prilike

Dizajnirajte kartice sa imenima onlajn

Ko gde sedi? Ovo pitanje nije važno samo u školama, već i u našoj svakodnevnici, npr. na velikim gala proslavama, venčanjima ili porodičnim proslavama. Uz pomoć kartice sa imenom vaši gosti će uvek znati gde treba da sednu. A u Easyprint-u možete lako da dizajnirate i odštampate atraktivne kartice sa imenima!


Bilo da se radi o sajmovima, banketima, venčanjima ili gala proslavama, u Easyprint-u možete sami da dizajnirate kartice sa imenima. A mi ćemo se pobrinuti za profesionalno štampanje na kvalitetnom papiru, u količinama od 25 do 250. Osim toga, cene su povoljne, tako da ne morate više da čekate - samo napred i onlajn dizajnirajte vaše kartice sada!

Elegantni formati kartica s imenima za mesta

Kada bi postojao "zvaničan" format kartica sa imenima u nekom vodiču za stil, onda bi to sigurno bila veličina 85 x 55 mm. To je format koji mi radimo. Zapravo, ove kartice štampamo u veličini 170 x 110 mm, zato što se na karticama pravi usek na sredini nakon štampanja tako da možete da ih presavijete i postavite u pravu poziciju. Zbog presavijanja za dizajniranje su vam na raspolaganju jedna prednja i jedna zadnja strana. Možete da birate između formata veličine od 74 x 105 mm do 105 x 210 mm (amerikan).

Izaberite papir visokog kvaliteta

U ponudi je 5 različitih tipova papira raznovrsnog dizajna i debljine od 250 do 400 g/m². Ako je za vas posebno važno da kartice budu napravljene od eko-frendli materijala, onda je najbolji izbor beli reciklirani papir koji nosi sertifikat Plavi anđeo (Blue Angel) i napravljen je od 100% recikliranog papira.


Beli ofset papir je idealan za velike količine. Ima gramažu od 350 g/m², tako da je posebno stabilan. Ukoliko vam je važno da reprodukcija boja i dubina budu izuzetno čisti, onda vam preporučujemo sjajni ili mat kunstdruk papir.

Plastifikacijom ulepšajte vaše kartice sa imenom

Da li biste želeli da na vaše kartice stavite neki fantastični finiš? Nema problema, možete da odaberete foliju sa platnenom teksturom soft-touch (efekat somota), sjajnu ili mat foliju. Ovim folijama vršimo laminaciju sa spoljašnje strane vaših kartica. Laminacija je proces kojim se na površinu dodaje folija. Tako, npr. mat laminacija čini da vaše kartice izgledaju šik i elegantno, dok sjajna folija bukvalno dodaje glamur vašim karticama. Folija sa platnenom teksturom i soft-touch folija daju vašim karticama specijalan efekat pri dodiru.

Dizajnirajte vaše kartice sa imenima uz samo nekoliko klikova

Alatka FreeDesign je i fantastična i jednostavna. Na ekranu imate pregled vaše rasklopljene kartice sa imenom. Sada možete da započnete dizajniranje. Samo postavite polje sa tekstom, odaberite boju pozadine koja vam se sviđa ili otpremite vaše grafike, fotografije, logo ili ilustracije i pozicionirajte ih kako vam se dopada. U programu FreeDesign sve ovo traje vrlo kratko. Najbolja stvar od svega je što vam Easyprint nudi velik izbor foto i dizajn šablona. Oni su lepo poređani po temama i prilikama, tako da ćete lako pronaći sliku za vaš događaj, venčanje, gala večeru ili porodičnu zabavu. SAVET: Proverite da li su prednja i zadnja strana vaših fotografija postavljene tako da se ogledaju duž linije koja služi za savijanje vaše kartice. Na taj način se grafički elementi prikazuju onako kako treba nakon savijanja!