Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kartica sa balonom

no image

no image

no image

Neka kartice za balone budu individualno dizajnirane i štampane


Baloni koji se dižu na nebo sa željama za mladu i mladoženju, romantična su ideja koja jednostavno pripada venčanju. Dizajnirajte ss nama pojedinačne balonske kartice i dajte da ih odštampamo u sjajnom kvalitetu po niskim cenama.


Štampamo vaše balonske kartice na laganom, ali visokokvalitetnom umetničkom papiru vrhunskog premaza. To osigurava da će se vaši baloni punjeni helijumom bez problema podići kad se na njih prikači karta. Postoje tri formata koja možete odabrati. Klasični format kartice od 105 x 148 milimetara (DIN A6) nudi dovoljno prostora za vašu kreativnost, kao i nekoliko besplatnih redova za adresu na koju bi kartica trebala kasnije da bude i poslata. Ako tražite neobičniju veličinu za balon karticu, preporučujemo DIN long. Ovi listovi dimenzija 105 x 210 milimetara nude dovoljno prostora za vaše kreativne ideje. DIN A5 kartice posebno su prikladne za veće balone. Međutim, imajte na umu da će poštarina biti malo skuplja nego kod kartice ili DIN-a. Sve se balonske kartice mogu biti odštampane u portretnom ili pejzažnom formatu, kao i na prednjoj i zadnjoj strani. Vi odlučite.


Da biste dizajnirali svoje balonske kartice, možete da koristite naš besplatni alat FreeDesign. Ovde ćete pronaći vrlo širok spektar šablona. Razvrstali smo ih po temama tako da možete pronaći prave dizajne sa samo nekoliko klikova. Ako ste već odabrali svoje motive i spremili ih u kompjuteru ili tabletu, jednostavno ih otpremite u alatu za dizajn. Zatim pustite svoje ideje da teku i dodajte dodatne grafike ili dopunite svoje slike svojim tekstom do mile volje. Dobra stvar naše internet prodavnice je u tome, što sami možete da postanete dizajner bez skupog softvera ili obimnog prethodnog znanja i u kratkom vremenu napravite prelepe balonske kartice za svoje venčanje ili za svadbena slavlja prijatelja.


Čestitke želja za balone na venčanjima i na drugim prilikama

Naše balonske kartice posebno su popularne za venčanja. Često kumovi ili deveruše sami dizajniraju kartice pomoću našeg alata FreeDesign. Uvek je posebno iznenađenje za mlade i mladoženje kada svi gosti na venčanju zajedno pošalju svoje želje za mladu i mladoženju. Inače, za fotografe na svadbenom slavlju ovaj prizor uvek napravi sjajan motiv slike.

Balonske karte mogu da se koriste i van venčanja. Na primer, mogu da se koriste za organizaciju takmičenja ili za slanje želja za budućnost na godišnjicama preduzeća. Imate slobodu da izaberete za šta želite iskoristite svoje balonske kartice. Uživajte u ovoj slobodi prilikom dizajniranja sa našim besplatnim alatom FreeDesign. Imate pokušaja koliko želite. Troškovi će nastati samo kada predate nalog za štampanje.


Štampajte samo dizajnirane balonske kartice od samo jednog komada

Kod nas ne morate da poručite velike količine. Ako želite da dizajnirate samo jednu balonsku karticu, to možete i da uradite što je jednako lako kao da želite štampu nekoliko hiljada kartica. Uvek se možete osloniti na jedno: dobijate prvoklasnu štampu uz svaku porudžbinu i iskoristiti sjajan kvalitet papira po povoljnoj ceni.


Dizajnirajte svoje balonske karticeputem interneta odmah i nabavite štampu po povoljnoj ceni u našoj internet prodavnici. 

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE