Karneval

00
Prijavite se
Sve za šareno

Karneval

Planirate proslavu karnevala i želite da zablistate individualnošću? Možemo vam pomoći da dan ili poklon učinite nezaboravnim. Koristite jedan od naših mnogih besplatnih šablona i dizajnirajte pozivnice, balone ili slatkiše (!tamo gde nije dostupno koristite kese!). Dodajte podmetače, objave na Fejsbuku/Instagramu i još mnogo toga da biste celoj proslavi dali lični pečat!

Jedinstveno

Podmetači

Podmetači koji odgovaraju vašoj prilici, tako da sto uvek ostane lep i čist. Impresionićete svoje goste kada vide da imate svoje personalizovane podmetače. Naši šabloni su vam na raspolaganju. Možete ih lako prilagoditi onlajn sa samo nekoliko klikova!

Ekskluzivno

Vrećice za stvari / ranci

Sa nama možete lako da dizajnirate torbe sa vezicom za vaš događaj onlajn. Praktične torbe su veoma pogodne za transport hrane ili su idealne kao poklon gostima.

Esencijalno

Pozivnice razglednice

Ako imate mnogo gostiju, ali i dalje želite da dekoracija bude osobna, možete upotrijebiti razglednice. Naši šabloni čekaju da ih prilagodite sa samo nekoliko klikova!

Sa dodatno posebnim dodirom
Papir i završna obrada

Uz visokokvalitetne papire i ekskluzivna usavršavanja, vaše poslovno dopisništvo biće još impresivnije. Nudimo širok spektar papira i obrada kako biste vašim dopisnicama dali savršen finiš.

Taman na vreme za svečanosti
Štampanje i isporuka

Vaše poslovne dopisnice profesionalno štampamo na najsavremenijim štamparskim mašinama, a naš DHL partner za isporuku pouzdano osigurava brzu otpremu. Tako možete da budete sigurni, da će vas poslovne dopisnice stići na vreme kad vam zatrebaju. Obećavamo!