00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Kalendari

Bez obzira da li vam trebaju kalendari za vaše poslovanje ili planirate lični poklon, napravite personalizovane i moderne kalendare na mreži. Zabavite se!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Dizajnirajte vaš kalendar onlajn

Da li želite da napravite lep stoni ili zidni kalendar za prijatelje, rođake ili klijente? Onda je Easyprint pravo mesto za vas. Lako dizajnirajte i štampajte personalizovane kalendare uz Easyprint. 


Jednostavno dizajnirajte vaš kalendar onlajn, a Easyprint će ih odštampati po niskoj ceni i u vrhunskom kvalitetu. Možete da naručite i samo jedan primerak, ali imajte u vidu da štampamo i do 100 kalendara po narudžbini.

Visokokvalitetni otisci i završne obrade za vaše kalendare

Za štampanje listova kalendara koristimo kunstdruk papir težine 170 g/m². Obe vrste kalendara imaju metalnu spiralu u beloj, crnoj ili srebrnoj boji. Stoni kalendar ima i kartonsko postolje.


Ako želite da poboljšate kvalitet površine papira, listove možemo da plastificiramo sjajnom ili mat folijom. Završna folija može imati i soft-touch (efekat somota) ili platnenu teksturu, što vašim listovim daje i lep osećaj na dodir.

Formati kalendara od malih do velikih

U Easyprintu-u možete da kreirate kalendare u zidnoj ili stoni varijanti. Zidni kalendari su dostupni u 9 različitih formata. Najmanji je kalendar A6 formata (105 x 148 mm). Naš najveći format je veličine A3 (297 x 420 mm) i praktičan je za kačenje u velikim sobama.


Između ovih veličina su svi ostali formati (DIN-dugi, A5 i A4), kao i tri kvadratna kalendara u veličinama 148 x 148, 210 x 210 ili 297 x 297 mm. Tu je i uski format veličine 105 x 197 mm, koji je u horizontalnom položaju pogodan npr. za panoramske fotografije.Naši stoni kalendari su dostupni u dve veličine za vaše kreativne ideje, 105 x 297 mm i 148 x 180 mm. Sve kalendare možemo da štampamo u horizontalnom ili vertikalnom položaju (izuzev kvadratnih formata). Imajte u vidu ovo pre nego što počnete da dizajnirate.

Kreirajte vaš kalendar sa vašim slikama i tekstom

Easyprint čini dizajniranje kalendara super lakim. Ne treba vam vaš softver ili opširno dizajnersko znanje. Sve što vam treba su pristup internetu, kompjuter i alatka FreeDesign na našem veb-sajtu. Kad pokrenete aplikaciju možete lako da dizajnirate vaše kalendare sa vašim tekstom i slikama.


Slike možete da otpremite kroz samo nekoliko koraka, a tekst možete uneti zahvaljujući uređivaču teksta. Ukoliko želtete da optimizujete pojedinačne stranice kalendara, možete da pristupite našoj velikoj bazi sa slikama i to besplatno. Tu ćete pronaći atraktivne šablone koji su poređani prema dešavanjima i temama, tako da možete brzo da nađete odgovarajuću grafiku za vaš kalendar.

Odštampajte kalendare kao promotivni poklon ili kao lični poklon

Vaši personalni kalendari su odlična ideja za poklon za Božić ili Novu Godinu. Šta mislite o tome da iznenadite vaše prijatelje, susede ili rođake vašim novim kalendarom?


Ukoliko imate prodavnicu ili vodite neku poslovnu aktivnost, kalendari su odličan promotivni poklon. Na kraju krajeva, klijenti će svakog dana gledati u vaš kalendar. Stoga, neka vas u dizajniranju vodi potencijalni rezlutat reklamiranja. Vaši proizvodi ili usluge biće uočljivi na kalendaru svakog dana! Zašto ne biste promovisali vaš posao? Alatke za dizajniranje su zaista lake za korišćenje.


Šta još možete da uradite sa vašim fotografijama? Možete da kreirate vaše lične foto čestitke/pozivnice ili foto buk! I to onlajn uz pomoć Easyprint-a.

Vrste papira
Mat

Premazani umetnički papir dostupan je u različitim gramaturama, sjajnim i mat. To je visokokvalitetan i dvostruko premazan papir. U zavisnosti od mašinske proizvodnje, papir se često završava disperzionim lakom.

Sjajnim

Premazani umetnički papir dostupan je u različitim gramaturama, sjajnim i mat. To je visokokvalitetan i dvostruko premazan papir. U zavisnosti od mašinske proizvodnje, papir se često završava disperzionim lakom.