Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kalendari

no image

no image

no image

Dizajnirajte vaš kalendar onlajn

Da li želite da napravite lep stoni ili zidni kalendar za prijatelje, rođake ili klijente? Onda je Easyprint pravo mesto za vas. Lako dizajnirajte i štampajte personalizovane kalendare uz Easyprint. 


U Easyprintu-u možete da kreirate kalendare u zidnoj ili stoni varijanti. Zidni kalendari su dostupni u 9 različitih formata. Najmanji je kalendar A6 formata (105 x 148 mm). Naš najveći format je veličine A3 (297 x 420 mm) i praktičan je za kačenje u velikim sobama. Između ovih veličina su svi ostali formati (DIN-dugi, A5 i A4), kao i tri kvadratna kalendara u veličinama 148 x 148, 210 x 210 ili 297 x 297 mm. Tu je i uski format veličine 105 x 197 mm, koji je u horizontalnom položaju pogodan npr. za panoramske fotografije.


Naši stoni kalendari su dostupni u dve veličine za vaše kreativne ideje, 105 x 297 mm i 148 x 180 mm. Sve kalendare možemo da štampamo u horizontalnom ili vertikalnom položaju (izuzev kvadratnih formata). Imajte u vidu ovo pre nego što počnete da dizajnirate.


Za štampanje listova kalendara koristimo kunstdruk papir težine 170 g/m². Obe vrste kalendara imaju metalnu spiralu u beloj, crnoj ili srebrnoj boji. Stoni kalendar ima i kartonsko postolje.


Ako želite da poboljšate kvalitet površine papira, listove možemo da plastificiramo sjajnom ili mat folijom. Završna folija može imati i soft-touch (efekat somota) ili platnenu teksturu, što vašim listovim daje i lep osećaj na dodir.


Kreirajte vaš kalendar sa vašim slikama i tekstom

Easyprint čini dizajniranje kalendara super lakim. Ne treba vam vaš softver ili opširno dizajnersko znanje. Sve što vam treba su pristup internetu, kompjuter i alatka FreeDesign na našem veb-sajtu. Kad pokrenete aplikaciju možete lako da dizajnirate vaše kalendare sa vašim tekstom i slikama.


Slike možete da otpremite kroz samo nekoliko koraka, a tekst možete uneti zahvaljujući uređivaču teksta. Ukoliko želtete da optimizujete pojedinačne stranice kalendara, možete da pristupite našoj velikoj bazi sa slikama i to besplatno. Tu ćete pronaći atraktivne šablone koji su poređani prema dešavanjima i temama, tako da možete brzo da nađete odgovarajuću grafiku za vaš kalendar.


Slobodno isprobajte različite varijante sve dok niste potpuno zadovoljni. Alatka FreeDesign je besplatna za korišćenje.


Odštampajte kalendare kao promotivni poklon ili kao lični poklon

Vaši personalni kalendari su odlična ideja za poklon za Božić ili Novu Godinu. Šta mislite o tome da iznenadite vaše prijatelje, susede ili rođake vašim novim kalendarom?


Ukoliko imate prodavnicu ili vodite neku poslovnu aktivnost, kalendari su odličan promotivni poklon. Na kraju krajeva, klijenti će svakog dana gledati u vaš kalendar. Stoga, neka vas u dizajniranju vodi potencijalni rezlutat reklamiranja. Vaši proizvodi ili usluge biće uočljivi na kalendaru svakog dana! Zašto ne biste promovisali vaš posao? Alatke za dizajniranje su zaista lake za korišćenje.


Jednostavno dizajnirajte vaš kalendar onlajn, a Easyprint će ih odštampati po niskoj ceni i u vrhunskom kvalitetu. Možete da naručite i samo jedan primerak, ali imajte u vidu da štampamo i do 100 kalendara po narudžbini.


Šta još možete da uradite sa vašim fotografijama? Možete da kreirate vaše lične foto čestitke/pozivnice ili foto buk! I to onlajn uz pomoć Easyprint-a.

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE