Izgradnja, Popravka i Renoviranje

00
Prijavite se
Sve na temu

Izgradnja, popravka i renoviranje

Dizajnirajte savršenu poslovnu kancelariju za građevinske i renovacijske kompanije sa nama. Bilo da se radi o vizit kartama, blokovima, ceradama i banerima, zastavama ili klipbordima - kod nas ćete pronaći razne besplatne šablone za individualno dizajnirane proizvode koji će vam olakšati svakodnevni kancelarijski život.

Jedinstveno

Vizit karte

Dizajnirajte svoje vizit karte putem interneta sa nama! S našim brojnim besplatnim šablonima izdvoji ćete se iz mnoštva i impresionirati svoje kupce i partnere.

Ekskluzivno

Blokčići

Blokčići su sastavni dio poslovnog pribora. Uz jedan od naših besplatnih dizajna i vaš logotip, ojačavaju identifikaciju zaposleniha i kupaca s vašom kompanijom.

Esencijalno

Tarps/Banner

Da li želite da se isplativo oglašavate na građevinskim ogradama, barijerama, skelama ili velikim zidnim površinama? Moguće je sa ceradama/banerima! Zahvaljujući šablonima, možete ih sami dizajnirati na mreži sa samo nekoliko klikova.

Impresivno visok kvalitet
Radovi i dorade

Uz visokokvalitetne papire i ekskluzivna usavršavanja, vaše poslovno dopisništvo biće još impresivnije. Nudimo širok spektar papira i obrada kako biste vašim dopisnicama dali savršen finiš.

Na vreme kad vam zatreba
Štampa i otprema

Vaše poslovne dopisnice profesionalno štampamo na najsavremenijim štamparskim mašinama, a naš DHL partner za isporuku pouzdano osigurava brzu otpremu. Tako možete da budete sigurni, da će vas poslovne dopisnice stići na vreme kad vam zatrebaju. Obećavamo!