00
Prijavite se
Naša misija

Misija nas koji radimo u Easyprint-u je da svim korisnicima pružimo priliku da jednostavno i besplatno sve dizajniraju onlajn uz odlične šablone i profesionalne alate za dizajn, i da u bilo kom trenutku objavljuju digitalno i proizvode opipljivo.

Za sve prilike, za sve industrije, za sve teme, s bilo kojim uređajem, na bilo kojem kanalu, na bilo kojem jeziku, u bilo kojoj zemlji.

Informacije o Easyprint-u

Easyprint je robna marka Unitedprint.com SE, inovativne i globalno prisutne tehnološke kompanije za e-trgovinu u oblasti dizajna, marketinga, štampanja i izdavaštva.


Uz Easyprint možete besplatno profesionalno da dizajnirate. Više od milion kupaca u više od 150 zemalja širom sveta veruje nam kao izvrsnom partneru!

  • Uz jedinstvene proizvode možete da impresionirate svojim ličnim standardima i individualnim stilom.
  • Bezbroj profesionalnih šablona za dizajn pruža vam kreativan izgled po meri.
  • S našim FreeDesign® alatom možete jednostavno da kreirate svoj lični dizajn i to onlajn.


Uz hiljade predložaka za dizajn i više od pola milijarde kombinacija proizvoda, sa Unitedprintom smo već ostvarili prodaju veću od milijardu evra na nivou grupacije. Od samog početka kao svoje tržište definisali smo celu Evropu, a u međuvremenu i ceo svet. Digitalizacija i globalizacija jesu i ostaće pokretači svetskih zbivanja.


Kao pametna kompanija, mi smo otvorena mreža koja proizvodnju ne vrši samostalno, već to pre svega dopuštamo trećim stranama, poput trgovinskih partnera i proizvođača ili integrišemo rešenja drugih digitalnih tehnologija.

Kao „prvi pokretač“ za onlajn dizajn, štampu i izdavaštvo, već više od 15 godina objedinjujemo digitalne promene s vizuelnom komunikacijom zasnovanom na internetu.


Kao što smo svi u poslednje vreme naučili, kontakti se mogu neko vreme održavati digitalno, ali ih je na kraju potrebno obnoviti. To još bolje funkcioniše s ličnim susretima i atraktivnim haptičkim komunikacionim iskustvima.


Ovladavanje e-trgovinom, informacionim tehnologijama i podacima za optimalno komunikaciono iskustvo predstavlja najveću prednost naše kompanije.


I najbolje od svega, to je još sve samo početak!


Wolfgang M. Lerchl


Osnivač, jedini vlasnik, predsednik nadzornog odbora

SAZNAJTE VIŠE
Postanite proizvodni partner

Kao pametna kompanija, mi smo otvorena mreža koja proizvodnju ne vrši samostalno, već to pre svega dopuštamo trećim stranama, poput trgovinskih partnera i proizvođača ili integrišemo rešenja drugih digitalnih tehnologija. Naša formula za uspeh može se sažeti u jednostavnoj jednačini:


Mrežna koordinacija + Inteligencija podataka = Pametno poslovanje


Kao proizvodni partner, možete postići sopstveni uspeh s nama i zahvaljujući nama, profesionalno služeći našem zajedničkom tržištu sopstvenim delovanjem i uz našu globalnu stručnost u e-trgovini. Koristite naš Easyprint Shop u bilo kojem trenutku kao svoje globalno onlajn tržište za svoju nišu ili posebne proizvode. Sjajni novi proizvodi povećavaju privlačnost našeg Easyprint Shopa i vaše globalne prodajne mogućnosti, što je savršena dobitna konstelacija.


Unitedprint ima sveobuhvatnu globalnu mrežu partnera za visoko automatizovanu i standardizovanu obradu proizvodnje i otpreme. Savršeno koordinisani i stabilni, zreli radni procesi temeljeni na softveru razvijeni unutar kompanije koji se stalno dodatno optimizuju garantuju visoko efikasnu i vrlo produktivnu obradu dnevnih porudžbina.

Zahvaljujući marketinškom i prodajnom dometu naših portala, doslovno postajete globalni igrač u više od 150 zemalja sa svojim ponudama i proizvodima iz dana u dan - potpuno bez rizika i bez potrebe za fakturisanjem, otpremom, carinom itd.


Zato postanite deo naše trgovačke platforme i proizvodne porodice kako biste svoje ponude i proizvodne mogućnosti kombinovali s globalnom moći e-trgovine Unitedprinta i s nama zajedno ispišite sjajnu priču o uspehu.

SAZNAJTE VIŠE
Vaša karijera

Unitedprint je nezavisna, moderna, inovativna i organski profitabilna tehnološka kompanija za e-trgovinu vođena rastom, u 100% porodičnom vlasništvu i potpuno oslobođena dugova sa sjajnom bazom kapitala. S naših oko 300 zaposlenih u preko 30 zemalja, jedna smo od vodećih kompanija za onlajn komunikaciju u Evropi. Našim zaposlenima pružamo uzbudljive poslove u atraktivnom i modernom radnom okruženju, uključujući i područja informatike, marketinga i prodaje. I u organizaciji i administraciji naših globalnih zadataka, moguće primene su uvek izazovne i raznovrsne.


Međutim, kod nas se ne računa samo tehničko znanje: Naš mladi tim dinamičnih i kreativnih umova ima visok nivo znatiželje i volje za učenjem. Ukratko: Okruženje u kojem možete da razvijate svoje ideje, u kojem je zabavno raditi, a rezultati su vrlo brzo vidljivi.

Naravno, svojim zaposlenima ne samo da pružamo mogućnost da ostvare karijeru i za daljnje usavršavanje, već cenimo i dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života, što se, između ostalog, ogleda i u našem opsežnom konceptu zdravstvenog i penzionog sistema. To uključuje, između ostalog, slobodno podesivo korišćenje kućne kancelarije, prostor za fitnes i zabavu u vlasništvu kompanije, kao i fizioterapiju u vlasništvu kompanije za besplatnu upotrebu u bilo kojem trenutku.

SAZNAJTE VIŠE
Postanite prodajni partner

Pridruženi partner

Kao Easyprint pridruženi partner, lako možete zaraditi puno novca sa svojom web stranicom, svojim profilom na društvenim mrežama, e-poštom, messenger uslugama ili podcastima - bez ikakvog truda ili rizika. Jednostavno integrišite naš banner / vezu ili kod za vaučer u svoju web stranicu, profil ili objave na društvenim mrežama. Za svaku porudžbinu generisanu u našem Easyprint Shopu, dobićete 25% provizije od neto cene proizvoda - jednostavno, besplatno, odmah!

SAZNAJTE VIŠE

Trgovinski partner

Ostvarite prodaju u vlastitoj onlajn prodavnici i iskoristite iskustvo i performanse jednog od najuspešnijih web shopova u Evropi. Sa enormno atraktivnim, širokim i stalno rastućim asortimanom proizvoda i usluga, niskim cenama, brzim rokovima isporuke, visokim kvalitetom proizvoda i ličnom uslugom 24/7, možete sebi omogućiti direktan pristup globalnom tržištu sa opsegom prodaje od 100 milijardi evra bez vlastitih ulaganja - jednostavno, besplatno, odmah!

SAZNAJTE VIŠE