Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Hvala vam na čestitkama

0
Prijavite se
no image

no image

no image

Dizajnirajte onlajn kartice zahvalnosti

Ako želite da kažete "Hvala" na lepši način, nemojte da šaljete imejl ili WhatsApp poruku, već izaberite da to učinite papirom i olovkom. U Easyprint-u možete onlajn da dizajnirate kartice zahvalnosti sa vašim dizajnom, koje će potom biti odštampane i poslate.

Kartice zahvalnosti štampamo u dva različita formata, A5 (148 x 210 mm) i A6 (105 x 148 mm). Možete da izaberete horizontalni ili vertikalan položaj i odlučite da li će unutrašnjost kartice sa preklopom ostati bela ili želite da i taj deo bude odštampan (vi odlučujete šta će biti odštampano).

Što se tiče papira, na raspolaganju su 3 opcije. Visokokvalitetni kustdruk papir sa premazom ima težinu od 350 g/m² i idealan je za brzo štampanje foto dizajna u boji ili grafika. Ukoliko se odlučite za ofset papir težine 350 g/m², vaše kartice pojedini štampači mogu ponovo da štampaju, npr. ukoliko na njima želite da dodate ime primaoca. Hromo karton ima težinu od 300 g/m² i pruža lep osećaj na dodir.

Za vaše kartice zahvalnosti preporučujemo i neke od finiša. Stavite vizuelni akcenat na vaše kartice tako što ćete ih presvući sjajnom ili mat celofan folijom. Dodatni efekti mogu da se dostignu platnom ili Softouch folijom (efekat somota). Nije važno da li želite da se zahvalite samo jednoj osobi ili većem broju ljudi: mi za vas štampamo i do 10.000 kartica zahvalnosti! Standardni proces štampanja je CMYK model od 4 boje, koji pruža maksimalnu fleksibilnost prilikom izbora dizajna i boje za vaše kartice.


Kreirajte onlajn vaš sopstveni dizajn za kartice zahvalnosti – baš je lako uz Easyprint

Da li su standardne kartice u prodavnicama previše dosadne za vas? Onda će Easyprint-ova alatka FreeDesign pustiti vašoj mašti na volju. Izaberite neki od brojnih fantastičnih šablona i za tili čas kreirajte vaše kartice zahvalnosti. Naravno, možete i da otpremite fotografiju ili grafike. Uz pomoć uređivača teksta u šemu možete lako da umetnete linije za tekst. Npr. možete unapred da unesete nekoliko linija za vaše poruke zahvalnosti. Linije sa porukom možemo da odštampamo na spoljnoj ili unutrašnjoj strani kartice, u fontu i boji koje vi odaberete. Ne samo da je lako, već je super lako! Konfigurator je vrlo jednostavan za korišćenje i bez predznanja možete da kreirate savršenu personalizovanu karticu zahvalnosti. Sve alatke za dizajniranje su potpuno besplatne, a vi samo plaćate štampanje vaše kartice zahvalnosti.


Kreirajte individualne kartice zahvalnosti za brojne prilike uz besplatne šablone

Easyprint-ova besplatna alatka FreeDesign vam omogućuje da izaberete neki od brojnih šablona sa dizajnima. Na taj način možete da prilagodite vašu karticu zahvalnosti za svaku priliku. Bilo da je u pitanju poruka zahvalnosti klijentima na pruženoj lojalnosti ili poruka uz poklon za rođendan, slavu, rođenje, venčanje ili krštenje, naši šabloni će vam pomoći da napravite savršeno presonalizovan proizvod visokog kvaliteta.

Onog trenutka kada završite dizajniranje vaših kartica, sve je spremno: vi onlajn potvrđujete porudžbinu, a mi vaše kartice štampamo i šaljemo ih na navedenu adresu na koju stižu za nekoliko radnih dana.

Dizajnirajte vaše kartice zahvalnosti onlajn sada i iskoriste širok izbor usluga koje nudi Easyprint!


Ukoliko vam se dopada da dizajnirate, možete isto tako lako onlajn da kreirate pozivnice, novogodišnje čestitke, foto kalendare ili menije i da ih odštampate jeftino i brzo.