Gastronomija

00
Prijavite se
Sve na temu

Gastronomija

Dizajnirajte savršenu poslovnu kancelariju za vaš bar, restoran ili ketering sa nama. Bilo da su u pitanju jelovnici, flajeri, kecelje, vaučeri ili salvete - kod nas ćete pronaći razne besplatne šablone za individualno dizajnirane proizvode koji će vam olakšati svakodnevno poslovanje.

Jedinstveno

Sveske za porudžbine

Sveske za konobare su već dugi niz decenija standardna karakteristika gotovo svakog ugostiteljskog objekta. Uz jedan od naših besplatnih dizajna i vaš logo, oni jačaju identifikaciju zaposlenih i kupaca u vašoj kompaniji.

Ekskluzivno

Vizit karte

Dizajnirajte svoje vizit karte putem interneta sa nama! S našim brojnim besplatnim šablonima izdvoji ćete se iz mnoštva i impresionirati svoje kupce i partnere.

Esencijalno

Meniji

Jelovnici su standardni proizvodi u industriji hrane i pića. Dizajnirajte menije sa vašim logom i našim besplatnim šablonima posebno za vaš ugostiteljski posao!

Impresivno visok kvalitet
Radovi i dorade

Uz visokokvalitetne papire i ekskluzivna usavršavanja, vaše poslovno dopisništvo biće još impresivnije. Nudimo širok spektar papira i obrada kako biste vašim dopisnicama dali savršen finiš.

Na vreme kad vam zatreba
Štampa i otprema

Vaše poslovne dopisnice profesionalno štampamo na najsavremenijim štamparskim mašinama, a naš DHL partner za isporuku pouzdano osigurava brzu otpremu. Tako možete da budete sigurni, da će vas poslovne dopisnice stići na vreme kad vam zatrebaju. Obećavamo!