00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Futrole za pametne telefone

Postavite svoj pametni telefon ili uređaje čitavog tima u pravo svetlo. Kod naših futrola za pametne telefone nema ograničenja za vašu maštu. Dizajnirajte na mreži odmah!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Futrole za pametne telefone-Šabloni za prilike

Personalizujte maske i futrole za svoj mobilni telefon i pošaljite ih na štampanje

Ako pitate bilo koga, reći će Vam da su maske sada postale deo osnovne opreme mobilnih telefona. Dostupne su u nebrojeno mnogo dizajna i boja. Ali, da li ste možda poželeli da imate masku za svoj mobilni kakvu baš niko nema? Ili ste u potrazi za originalnim poklonom? Ovde možete sada sami da dizajnirate maske za mobilne telefone koje ćete prema želji ukrasiti svojim idejama, motivima, citatima ili fotografijama vrhunskog kvaliteta.

Vaš dizajn maski i futrola za popularne iPhone i Samsung Galaxy pametne telefone

Nemaju uvek svi najnoviji mobilni telefon. To može da predstavlja problem kada tražite odgovarajuću masku za svoj mobilni, jer je izbor onih za starije modele obično donekle sužen. Kod nas možete da dizajnirate na mreži maske recimo za iPhone 6 ili starije Galaxy modele proizvođača Samsung. Individualni dizajn je takođe moguć i za nešto povoljnije Apple pametne telefone poput modela iPhone XS kao i za one nešto naprednije modele kao što je iPhone 11 Pro. Dobra stvar u vezi sa tim je: jednostavno odaberite željeni model mobilnog telefona i šablon za dizajniranje će se automatski tome prilagoditi. Sve maske su optimalno prilagođene veličini odgovarajućeg modela mobilnog telefona.

U tren oka do personalizovane maske za mobilni telefon

S FreeDesign alatkom je dizajniranje maski za Vaš mobilni telefon na mreži jednostavno poput dečje igre. Dobra vest: ne morate da kupujete nikakav dodatni skupi softver. Uz to više nećete bespotrebno trošiti vreme na naporno upoznavanje sa složenim programom. Alatka FreeDesign je besplatna i intuitivna za korišćenje. Jednostavno otpremite svoje fotografije ili druge crteže i dodajte ih na prikaz za štampu kojom ćete ukrasiti svoju masku za mobilni. Isto tako lako možete da dopunite svoje slike sopstvenim tekstovima, nekim sloganom ili omiljenim citatom. Naravno, možete da kreirate i maske za mobilne telefone sa logotipom Vašeg preduzeća. Zbog vrhunskog kvaliteta, maske su savršene za prodaju i putem prodajnih partnera. Počnite i isprobajte ovde i sada. Videćete da je dizajniranje maski za mobilne telefone sasvim jednostavno i veoma zabavno.