Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Fotografije na kanvas platnu

no image

no image

no image

Dizajnirajte foto kanvas onlajn

Ovih dana svako može da bude umetnik! Uz foto kanvase koje ste sami dizajnirali možete da pokažete vašu kreativnost i izražajnost kada je u pitanju dizajn enterijera. U Easyprint-u možete lako da dizajnirate foto kanvase onlajn i to kroz samo nekoliko klikova mišem. Ove štampe na platnu mogu da budu poklon, zidna dekoracija u vašem stanu ili kao deo korporativnog identiteta vaše kompanije.


Vaš dizajn na platnu štampamo u nekoliko veličina. Najmanji foto kanvas je formata 300 x 300 mm i posebno lepo izgleda ako ukombinujete bar tri ovakva kanvasa. Npr, možete da otpremite (upload-ujete) fotografije plaže iz vaših snova sa vašeg poslednjeg odmora. Maksimalni format je 700 x 1000 mm i privlači pogled kao samostalna slika. Proces dizajniranja je baš jednostavan, svako može da bude dizajner: u našem onlajn konfiguratoru možete da odlučite koliko želite da bude veliko platno i u kojem položaju (vertikalnom ili horizontalnom). Sve je baš lako.Foto kanvas se sastoji od drvenog rama, odnosno od 4 tanke lestvice i platna. Platno se štampa prema vašem dizajnu i zakačeno je na ram heftalicom. Platno je uvijeno oko rama. To znači da se dizajn nastavlja i van ivica rama, što slici daje 3D efekat! Kanvase štampamo na profilu debljine 20 mm.


Fotografija na platnu pravi razliku!

Pokažite šta umete - neka vaše najbolje kreacije osvanu odštampane na foto kanvasu! Ova platna nisu namenjena samo za dom, već njima možete da istaknete vaš mali biznis. Neka fotografije vaših najlepših torti, jela ili drugih dela osvanu na platnu, a potom ovim slikama ukrasite vaše poslone prostorije! Klijenti će biti radoznali, a zaposleni inspirisani. Mi takođe štampamo i veoma mala izdanja, npr. omiljeni selfi vašeg partnera ili specijalne snimke sa odmora za one trenutke kada želite da kreirate nešto posebno za vašu kancelariju. Naš besplatan onlajn konfigurator će vam pružiti sve važne informacije o štampanju. Tako lako.

Posebno praktično je to što se cena ažurira posle svakog unetog dodatka/poboljšanja u našem besplatnom programu, tako da uvek možete da ostanete u granicama svog budžeta! Inače, naplaćivanje se vrši samo onog trenutka kada izvršite porudžbinu onlajn - naše alatke su besplatne, vi samo plaćate štampanje.


Mi smo porodica: porodične fotografije na kanvasu

Ono što je nekad bilo rezervisano samo za privilegovanu vlastelu, sada može svako da ima: portret na platnu! Uz pomoć naše besplatne alatke za dizajniranje možete da pravite kolaže, npr. starih porodičnih fotografija! A šta mislite o foto putovanju kroz dedin život kao poklon za veliku proslavu za njegov sledeći rođendan? Porodična fotografija sa svim unucima i praunucima, štampana profesionalno na platnu, zauzeće posebno mesto u dnevnoj sobi. I oni koji su tek postali roditelji obožavaće da gledaju prvu fotografiju njihovog deteta odštampanu na platnu - praktičan uvod u njihovu veoma ličnu, porodičnu galeriju.

Između ostalog, na fotografije možete da dodate tekst, logo ili grafičke elemente – npr. datum rođenja ili nešto neobično kao što je geografska širina i dužina mesta rođenja. Naši dizajn šabloni su tu da vam pomognu.