Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Foto šolje

no image

no image

no image

Dizajnirajte foto šolje onlajn

Šta to ne sme da nedostaje u jutarnjim časovima? Šolja vruće kafe ili čaja koja se puši. Ukus jutarnje kafe ili čaja je još bolji ako je na šolji odštampana fotografija koju ste vi odabrali. Mi jednostavno štampamo za vas jedinstveni dizajn na raznovrsne šolje po povoljnoj ceni. Probajte našu alatku FreeDesign, jer sa njom vašoj mašti neće biti kraja.

Šolja se koristi i nekoliko puta dnevno, to je jedna od stvari koje prvo dotaknemo ujutru, kod kuće i na poslu. Zar ne bilo kul imati personalnu šolju umesto šolja štancovanih na traci? Mi vašu foto šolju štampamo u skladu sa vašim dizajnom – na vašoj šolji može da se odštampa fotografija, tekst ili logo.

Ne treba vam nikakvo predznanje niti specijalni program da kreirate vašu šolju onlajn: sa našim praktičnim onlajn konfiguratorom možete da odlučite posle samo jednog klika kako želite da izgleda vaša idealna šolja. Dizajniranje foto šolje je potpuno besplatno, vi samo plaćate štampanje pri završetku kupovine. Znajte da su šolje jeftinije nego što mislite, jer smo mi jedna od najvećih onlajn štamparija u Evropi i nudimo profesionalni kvalitet štampanja po pristupačnim cenama.


Dizajnirajte foto šolje sa fotografijama, tekstom ili logom

Naše šolje su napravljene od visokokvalitetne bele keramike i imaju prečnik od dobrih 8 cm i visinu od 9,5 cm. Kapacitet im je 300 ml - u nju stane dovoljno jutarnje kafe da oraspoloži i najmrzovoljnijeg među nama. Površina od 95 x 210 mm je namenjena za vaš dizajn. Napominjemo da fotografije i slike ne smeju da budu veće od navedenih dimenzija.

Pošaljite nam vaš fajl za štampanje u rezoluciji od 300 dpi. Format može biti PDF, JPEG ili TIFF u CMYK modelu boja sa kolornim profilom ISO Coated V2, Fogra 39. Pažnja: zbog procesa štampanja na šolji nije moguće štampati transparentne delove, SPOT boje ili specijalne boje. Molimo vas da obratite pažnju na ovo prilikom kreiranja vašeg šablona.


Učvrstite osećaj zajedništva u kancelariji uz foto šolje koje ste sami dizajnirali

Ako želite da ojačate osećaj zajedništva u timu vaše kompanije ili škole/kluba, zašto ne biste imali ceo set foto šolja na kojima je odštampan logo vaše kompanije ili slogan? Štampa na šoljama u korporativnom pogledu jedne kompanije ima nekoliko prednosti - sve do najmanjeg detalja: šolje jačaju timski duh i u isto vreme doprinose skladnom i profesionalnom izgledu! Zamislite da vam u posetu dolazi važan klijent: sala za sastanke sa standardizovanim šoljama sa štampom u bojama kompanije izgledaće profesionalnije od sale sa običnim šoljama.


Savršen poklon: foto šolje sa individualnom štampom

"Carpe Diem": Dozvolite nam da odštampamo na vašoj šolji moto koji će joj dati posebnu čar! Svi imamo nekog prijatelja koji iznova ponavlja istu frazu. Šta mislite o tome da njegovu/njenu omiljenu izreku odštampate na šolji koju ste vi dizajnirali i poklonite njoj/njemu ovaj personalizovani poklon za rođendan?


Magična keramika - iznenađenje na vašoj foto šolji

Ali mi ne štampamo samo normalne šolje za kafu. Naša magična keramička foto šolja je pravo iznenađenje. Magična keramika je posebni materijal od keramike koji menja boju toplotom. Osnovna boja ovih magičnih šolja je crna. Čim u nju sipate vrući napitak, ona postaje bela i na njoj se pokazuju odštampani motivi ili tekst. Sjajna ideja da u kancelariji ili na stočiću za kafu ostavite poruku iznenađenja - vaši gosti će definitivno imati o čemu da pričaju.