00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Foto presavijene kartice

Bilo za čestitke, pozivnice ili zahvalnice - napišite svoju poruku danas i mi ćemo odštampati i isporučiti vaše prilagođene presavijene kartice u roku od nekoliko dana.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Foto presavijene kartice-Šabloni za prilike

Dizajnirajte preklopne foto čestitke onlajn

Novogodišnje ili rođendanske čestitke mogu da se pošalju na elegantnoj, personalizovanoj čestitki. Da li ste ikad imali u vidu da možete sami da dizajnirate foto čestitke? U Easyprint-u možete onlajn da dizajnirate vaše individualne preklopne foto čestitke, a mi ih štampamo po sjajnim cenama!


Šta kažete na kreiranje vaših preklopnih foto čestitki sa prelepim fotografijama sa vašeg poslednjeg odmora, koje ćete poslati kao personalnu čestitku za rođendan, venčanje ili neku drugu zgodu? U Easyprint-u vaše personalne foto čestitke se dizajniraju tako brzo, da ne morate nikad više da se pomirite sa dosadnim božićnim čestitkama, pozivnicama i karticama zahvalnosti.

Klasični formati za vaše presavijene foto kartice

Naše foto preklopne čestitke mogu biti u klasičnom formatu A6 (105 x 148 mm), DL (105 x 210 mm) i A5 (148 x 210 mm). Odabirom A6 formata dobijate najpopularniji format. Ukoliko čestitke želite da šaljete u dugim kovertama, onda vam preporučujemo DL format.Sve čestitke štampamo u horizontalnom ili vertikalnom formatu.


Možete da birate da li želite da sve čestiri stranice budu dizajnirane ili želite da unutrašnjost ostane bela. Ova druga opcija ima prednost ukoliko želite da vaše lične pozdrave kasnije ispišete rukom ili, u zavisnosti od odabira papira, da ih kasnije ponovo štampate na standardnom štampaču.

Razni visokokvalitetni papiri i završne obrade

Na raspolaganju su vam 4 vrste papira za vaše preklopne foto čestitke. Standard za foto čestitke je papir težine 350 g/m². Ukoliko želite da vaše čestitke izgledaju još elegantnije, preporučujemo vam premijum kunstdruk papir težine 400 g/m². Da li želite da kasnije pišete olovkom po vašim čestitkama? Onda treba da odaberete ofset papir težine 400 g/m². Mi takođe u ponudi imamo i beli reciklirani papir težine 300 g/m², koji je idealan ukoliko vam je zaštita životne sredine važna.


Premaz PVC folijom se posebno preporučuje za čestitke sa fotografijom. Možete da birate između sjajne i mat folije. Da bi čestitka i na dodir delovala posebno, možete da odaberete foliju soft-touch (efekat somota) ili platnene teksture.

Dizajnirajte lako vaše preklopne foto čestitke sa personalnim fotografijama

Osim naše alatke FreeDesign, sve što vam treba su kompjuter sa pristupom internetu i vaše fotografije. Kroz nekoliko klikova mišem možete da odaberete format čestitke i zatim dizajnirajte njene stranice. Ne treba vam nikakvo predznanje da biste radili u programu FreeDesign. Svi koraci su jednostavno objašnjeni.


Vi samo treba da umetnete vaše fotografije u šemu foto čestitke. A ako želite i tekst da dodate, nije problem. Jednostavno pokrenite uređivač teksta i odaberite željenu boju fonta i počnite da kucate.


Da bi vaše čestitke poprimile profesionalni efekat, možete da koristite našu veliku bazu sa slikama. Tu vam je na raspolaganju bezbroj šablona i fotografija. Možete da ih koristite potpuno besplatno.