Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Foto preklopne čestitke

no image

no image

no image

Dizajnirajte preklopne foto čestitke onlajn

Novogodišnje ili rođendanske čestitke mogu da se pošalju na elegantnoj, personalizovanoj čestitki. Da li ste ikad imali u vidu da možete sami da dizajnirate foto čestitke? U Easyprint-u možete onlajn da dizajnirate vaše individualne preklopne foto čestitke, a mi ih štampamo po sjajnim cenama!

Naše foto preklopne čestitke mogu biti u klasičnom formatu A6 (105 x 148 mm), DL (105 x 210 mm) i A5 (148 x 210 mm). Odabirom A6 formata dobijate najpopularniji format. Ukoliko čestitke želite da šaljete u dugim kovertama, onda vam preporučujemo DL format.


Sve čestitke štampamo u horizontalnom ili vertikalnom formatu. Možete da birate da li želite da sve čestiri stranice budu dizajnirane ili želite da unutrašnjost ostane bela. Ova druga opcija ima prednost ukoliko želite da vaše lične pozdrave kasnije ispišete rukom ili, u zavisnosti od odabira papira, da ih kasnije ponovo štampate na standardnom štampaču.

Na raspolaganju su vam 4 vrste papira za vaše preklopne foto čestitke. Standard za foto čestitke je papir težine 350 g/m². Ukoliko želite da vaše čestitke izgledaju još elegantnije, preporučujemo vam premijum kunstdruk papir težine 400 g/m². Da li želite da kasnije pišete olovkom po vašim čestitkama? Onda treba da odaberete ofset papir težine 400 g/m². Mi takođe u ponudi imamo i beli reciklirani papir težine 300 g/m², koji je idealan ukoliko vam je zaštita životne sredine važna.

Premaz PVC folijom se posebno preporučuje za čestitke sa fotografijom. Možete da birate između sjajne i mat folije. Da bi čestitka i na dodir delovala posebno, možete da odaberete foliju soft-touch (efekat somota) ili platnene teksture.


Dizajnirajte lako vaše preklopne foto čestitke sa personalnim fotografijama

Osim naše alatke FreeDesign, sve što vam treba su kompjuter sa pristupom internetu i vaše fotografije. Kroz nekoliko klikova mišem možete da odaberete format čestitke i zatim dizajnirajte njene stranice. Ne treba vam nikakvo predznanje da biste radili u programu FreeDesign. Svi koraci su jednostavno objašnjeni.Vi samo treba da umetnete vaše fotografije u šemu foto čestitke. A ako želite i tekst da dodate, nije problem. Jednostavno pokrenite uređivač teksta i odaberite željenu boju fonta i počnite da kucate.

Da bi vaše čestitke poprimile profesionalni efekat, možete da koristite našu veliku bazu sa slikama. Tu vam je na raspolaganju bezbroj šablona i fotografija. Možete da ih koristite potpuno besplatno. Kako bi vam bilo lakše da pronađete pravi šablon, slike su poređane po temama i prilikama.


Iznenadite prijatelje i klijente foto čestitkama koje ste sami dizajnirali

Šta kažete na kreiranje vaših preklopnih foto čestitki sa prelepim fotografijama sa vašeg poslednjeg odmora, koje ćete poslati kao personalnu čestitku za rođendan, venčanje ili neku drugu zgodu? U Easyprint-u vaše personalne foto čestitke se dizajniraju tako brzo, da ne morate nikad više da se pomirite sa dosadnim božićnim čestitkama, pozivnicama i karticama zahvalnosti.Osim toga, i vašim klijentima možete da pošaljete prelepe personalizovane božićne čestitke. Dodajte vaš logo na čestitku kroz samo nekoliko klikova ili stavite sliku vašeg tima umesto božićnog pozdrava. Neka vaša kreativnost pusti mašti na volju uz Easyprint-ovu alatku FreeDesign!Kreirajte vaše preklopne foto čestitke onlajn sada i dozvolite Easyprint-u da ih odštampa za vas!

Da li želite da kreirate i druge proizvode? Onda možete alatku FreeDesign da koristite i za dizajniranje personalnog foto buka ili foto kalendara!

Спољне странице
Унутрашње странице
Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE