Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Foto posteri na pločastim materijalima

no image

no image

no image

Kreirajte onlajn foto postere na pločastim materijalima onlajn

Zidne fotografije su odličan način da redizajnirate sobe i napravite finu atmosferu u vašim sobama. Bilo da se radi o domu ili kancelariji, Easyprint je tu da vam pomogne da kreirate vaše foto postere na pločastim materijalima na mnogo različitih načina.

Na raspolaganju vam je 6 različitih tipova foto postera sa vašim motivima, koje štampamo na raznovrsnim materijalima po vašem izboru. Jeftini leksan (polikarbonatna ploča) je odličan za kratkotrajno prikazivanje fotografija i ima težinu od 450 g/m², a njegova debljina od 2,5 mm je idealna. Ukoliko vam je glavna briga kod zidnih fotografija lakoća rukovanja prilikom kačenja, onda vam preporučujemo laganu penu (foam) težine 635 g/m² i debljine od 5 mm. Čvrsta pena (forex) je vrlo pogodna ukoliko želite da vaš zidni ukras dugo traje. Debljina joj je 5.000 g/m² i vrlo je stabilna. Zbog debljine od 10 mm, poster dobija na dubini. Štampa na alubondu daje vašim fotografijama zanimljiv izgled. Ovaj specijalni materijal pruža vašim fotografijama još veći efekat dubine. Alubond je dostupan u sivoj i beloj bolji i ima težinu od 3500 g/m² i debljinu od 3 mm. Još veći optički efekat daje štampa na providnom pleksiglasu XT (akrilno staklo). Motiv je odštampan "iza" stakla, pa se stvara specijalan efekat dubine.

Sve vaše zidne foto postere štampamo u vertikalnom ili horizontalnom materijalu. U zavisnosti od materijala, moguće je i dvostrano štampanje. Proces štampanja se odvija u sigurnom režimu sa 4 boje CMYK. To omogućuje da fotografije budu reprodukovane perfektno i sa visokim sjajem. Režim CMYK + bela je takođe moguć, npr. odličan je za štampanje u srebru na pleksiglasu ili aludibondu.

Na zahtev možemo da zaobličimo ivice vašeg postera na pločastom materijalu. Možete i da izaberete opciju bušenja rupica u uglovima tako da možete vrlo lako da okačite slike. Praktični dodaci uključuju vakuum kapice, sponu za kačenje ili nosače od nerđajućeg čelika. Vi u konfiguratoru samo treba da odaberete dodatke koje želite da uključite.


Kreirajte foto postere jednostavno i bez predznanja ili sopstvenog programa

U Easyprint-u onlajn možete da kreirate vaše zidne foto postere kroz samo nekoliko klikova. Sve što vam treba je kompjuter sa pristupom internetu i digitalna fotografija. Onda pokrenite alatku FreeDesign, koja je baš laka za korišćenje. I na redu je dizajniranje. Vaše fotografije možete da unesete u odabranu šemu ili možete da koristite uređivač teksta kako biste vašoj kreaciji dodali slogane ili neke izreke.

Ukoliko želite da usavršite vaš poster, u programu FreeDesign vam je na raspolaganju i velika baza sa slikama. Tu ćete pronaći nekoliko hiljada šablona i fotografija koji se mogu besplatno koristiti.

Isprobajte slobodno raznovrsne varijante pre nego što se odlučite za kreaciju koju ćemo štampati. Svi vaši pokušaji i nacrti su besplatni, možete da poboljšate vaš rad sve dok ne budete potpuno zadovoljni. Na kraju, plaćate samo štampanje.


Odličan foto poklon ili impresivna zidna dekoracija na vašem poslu

Štampanje fotografije na alubondu je odlična ideja za Božić, rođendan ili venčanje. Ukoliko želite da kreirate vaš foto poklon na ovaj način, Easyprint je pravo mesto za vas. Mi takođe štampamo i pojedinačne foto postere na pločastim materijalima.

Naša onlajn štamparija je savršena za kompanije. Ukoliko želite da štampate slike za sajmove trgovine, dešavanja ili vašu kancelariju i radni prostor, možemo da odštampamo i do 50 komada po narudžbini.

Kreirajte vaše foto postere onlajn sada, a uz pomoć Easyprint-a ih možete odštampati po povoljnim cenama i visokog kvaliteta!

Možete da budete još kreativniji: uz pomoć FreeDesign alatke možete da dizajnirate pojedinačne postere, kanvase ili foto buk.