Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Foto nalepnice

no image

no image

no image

Dizajnirate foto nalepnice (stikere) onlajn

Bilo za zabavu ili reklamiranje, stikeri mogu da se koriste u različite svrhe. Uz Easyprint sada možete da kreirate vaše foto stikere rađene po meri i to za tili čas. Mi ćemo ih odštampati jeftino i efikasno. Tako je lako!

Vaše foto stikere mi štampamo na belom lepljivom papiru ili foliji visokog kvaliteta. To vam omogućuje da kreirate klasične stikere. Vaše motive ili fotografije štampamo u 11 pravougaonih veličina, u vertilakom ili horizontalnom položaju. Možete da birate između stikera formata od 37 x 52 mm (A9) do 297 x 420 mm (A3). Naravno, u Easyprint-u možete i da dizajnirate i okrugle stikere prečnika 40 ili 80 mm. Najpoznatiji okrugli stiker je čuveni žuti "smajli", majka svih stikera. Kako bismo dopunili asortiman, nudimo i ovalni format 145 x 95 mm. Da li ste već pronašli ideju za vaš foto stiker? Onda krenite odmah onlajn da dizajnirate vaš stiker!


Klik, klik, klik: tako je lako kreirati individualne foto stikere

Ne zovemo se džabe Easyprint (u prevodu: lako štampanje), jer uz alatku FreeDesign zaista je lako dizajnirati i štampati individualne foto stikere. Nemate nikakvog iskustva u dizajniranju štampanog materijala? Želite da izbegnete kupovinu skupih i komplikovanih programa za grafičko dizajniranje ili da plaćanje nekog da to uradi za vas? Nema problema, ništa od toga vam ne treba! Sve što vam treba za kreativno dizajniranje je dostupno uz alatku FreeDesign.

Jednostavno samo odaberite željeni format nalepnice i spremni ste da koristite naše jednostavne alatke za dizajniranje, samo pratite instrukcije. Ukoliko na kompjuteru posedujete vaše digitalne fotografije, možete da ih otpremite u ovom programu kroz samo nekoliko klikova. Pozicionirajte fotografije onako kako vam se sviđa. Ukoliko želite da dodate još teksta, nema problema. Samo treba da kreirate polje sa tekstom uz pomoć naše alatke, tako lako. Kratke izreke, šale, slogani - izbor je na vama. U uređivaču teksta možete da probate različite fontove i tako kreirate zaista jedinstveni stiker.


Alatka FreeDesign vam omogućuje pristup velikoj bazi sa fotografijama. U tom asortimanu slika pronaći ćete smešne, ozbiljne, šarene i neobične foto šablone i dizajne za vaše nalepnice. Obiman materijal slika je upotpunjen i višenamenskim sličicama (cliparts). Npr. sličice možete da dodate uz tekst na vašoj fotonalepnici. Ukoliko želite, fotografiju možete da unesete u živopisnu pozadinu. Izaberite boju jednim jedinim klikom, tako je lako!

Iskoristite prednost besplatne alatke FreeDesign kako biste kreirali vaše savršene foto nalepnice. Bez žurbe, jer možete da kreirate do mile volje. Samo plaćate štampanje, a korišćenje alatki je besplatno, tako da možete da se igrate sa ovim programom dok ne budete potpuno zadovoljni.


Višenamenska upotreba vaših foto nalepnice

Easyprint-ov obim foto nalepnica i besplatnih alatki za dizajniranje je takođe praktičan za poslovne klijente. Npr. možete da kreirate i štampate foto nalepnice za vašu kompaniju koje se dele kao poklon na sajmovima i drugim dešavanjima. Personalni stikeri mogu da se koriste za pripreme za venčanje ili velike proslave. Možete da ih lepite na koverte ili kutije i stolove. Ili ste možda brend koji želi da svoje kreacije prodaje onlajn i u maloprodajnim objektima? Onda je Easyprint pravi izbor za vas. Bilo da je u pitanju 1 ili 10.000 komada, mi foto stikere koje ste vi dizajnirali štampamo u savršenom kvalitetu i po pristupačnim cenama.