00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Foto ležaljke

Pomoću pojedinačnih ležaljki spoljne prostore hotela, bara na plaži ili bašte možete učiniti još atraktivnijim. Dizajnirajte svoj letnji motiv na mreži na opušten način!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Foto ležaljke-Šabloni za brnaše

Sami na mreži kreirajte ležaljke s fotografijama

Ležaljke nas uvek asociraju na odmor. Vi ili Vaši gosti možete opušteno uživati na suncu ili se zajedno opuštati dok uživate na ležaljkama. A šta kažete na to da neka od Vaših fotografija krasi te iste ležaljke! Izložene na terasi, balkonu ili na plaži, sigurno će privući brojne znatiželjne poglede. U tren oka možete kreirati svoje individualne ležaljke s fotografijama po želji i na taj način ovim fenomenalnim poklonom obradovati svoje prijatelje ili uveličati neku proslavu poput venčanja. Ponuda je, naravno, pogodna i za prodajne partnere. Započnite odmah, pokrenite svoje kreativne ideje i iskoristite naše besplatne šablone za dizajniranje.

Izuzetno kvalitetne ležaljke sa Vašim fotomotivom

Vaša ležaljka sa fotografijama ima izuzetno kvalitetan okvir izrađen od drveta premazanog bezbojnim lakom, koji joj daje klasičan, a ujedno i prirodan izgled. Površina na platnu na kojoj možete iskazati i odštampati svoje kreativne ideje velika je 470 x 1.350 milimetara. Tkanina je izrađena od robusnog poliestera tako da može bez ikakvih problema da podnese i pljuskove.


Sve ležaljke se lako sklapaju i tako zauzimaju vrlo malo mesta kada ih odložite.

Započnite s dizajniranjem na mreži i sa svega nekoliko klikova stvorite sasvim personalizovanu ležaljku sa fotografijama

Osmišljavanje sopstvene ležaljke moguće je uz pomoć alatke FreeDesign bez ikakvih skupih softvera za uređivanje slika i bez prethodnog znanja. Jednostavno se registrujte na mreži nakon čega možete smesta da počnete s dizajniranjem. Otpremite svoje fotografije, dodajte tekst ili odaberite neki odgovarajući besplatni šablon kako biste kreirali svoju ležaljku tako da u potpunosti oslikava Vaše ideje i želje. Dobra stvar u vezi sa tim je: Možete napraviti nekoliko pokušaja odjednom i kreirati različite verzije. Troškove snosite tek kada pošaljete svoju narudžbu.