00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Foto kalendari

Personalizovani foto kalendar sa prošlogodišnjim snimcima je savršen poklon za vaše prijatelje i porodicu. Samo nekoliko klikova i tu ste!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Foto kalendari-Šabloni za prilike

Dizajnirajte foto kalendare onlajn

Kalendar postaje pravi lični poklon ako ga napravite sa vašom slikom. U Easyprint-u onlajn možete da dizajnirate vaše personalizovane stoni ili zidne kalendare sa slikom, a mi ćemo ih odštampati po sjajnim cenama i u odličnom kvalitetu.


Foto kalendari su odlična ideja kao poklon za brojne prilike. Bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica, Dan zaljubljenih, venčanje ili godišnjica venčanja, personalni kalendar uvek je izvor radosti.


Kalendare možete da koristite u promotivne svrhe vaše kompanije, jednostavno kreirajte vaš foto kalendar koji ćete poklanjati. A šta mislite o fotografijama vašeg tima ili određenih proizvoda? Sjajno je što ste pronašli Easyprint, jer ono što je nekada oduzimalo mnogo vremena, sad ide tako brzo i lako. Vaši savršeni kalendari biće spremni za tili čas!

Zidni ili stoni kalendari u različitim formatima

Vaše foto kalendare koje sami dizajnirate štampamo kao zidne ili stoni kalendare. Zidni kalendari su dostupni u devet različitih formata i to u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Zidni kalendari formata A6 (105 x 148 mm) su vrlo praktični. Ukoliko želite neki format koji više privlači pažnju, onda su za to idealni kvadratni kalendari veličina 148 x 148, 210 x 210 i 297 x 297 mm. Za velike slike u horizontalnom položaju ili fotografije velikog formata, preporučujemo vam zidne kalendare u A3 (297 x 420 mm) ili nešto manje u A4 formatu (210 x 297 mm). Ukoliko želite da šaljete vaše kalendare poštom, onda je za vas idealan format DL (105 x 210 mm).


Naši stoni kalendari su dostupni u formatima 105 x 297 mm ili 148 x 180 mm. Može se štampati i zadnja strana ovog kalendara.

Onlajn kreirajte vaš sopstveni foto kalendar i to kroz samo nekoliko klikova

U Easyprint-u možete da dizajnirate foto kalendare brzo i lako. Samo pokrenite FreeDesign alatku i najpre odaberite željeni tip kalendara i format. A onda krenite u dizajniranje! Sve što vam treba su slike i nekoliko ideja za dizajniranje. Ukoliko vam ponestane ideja, uvek možete da pogledate našu bazu sa slikama u kojoj vam je na raspolaganju besplatan materijal. Izaberite odgovarajući šablon, pozadinu ili stock fotografiju klikom na odgovarajuću opciju u uređivaču i unesite to u vaš kalendar. Zahvaljujući jednostavnom uređivaču teksta, elementi kao što su slogani mogu brzo da se dodaju dizajnu.  


Probajte različite dizajne sve dok ne budete spremni za štampanje. Korišćenje alatke FreeDesign i svih šablona potpuno je besplatno. Vi samo plaćate štampanje kalendara.

Visok kvalitet papira i završnih obrada

Za štampanje listova vašeg kalendara koristimo premijum kunstdruk papir težine 170 g/m². Kako bi vaši listovi bili još stabilniji i dobili dodatni optički efekat, samo treba da odaberete završnu obradu PVC folijom. Zatim ćemo plastificirati vaše foto kalendare mat ili sjajnom plastifikacijom. Ukoliko želite da individualni listovi imaju poseban efekat pri dodiru, izaberite softouch (efekat somota) ili efekat platna.


Svi listovi foto kalendara su povezani metalnom spiralom, koja može biti crna, bela ili srebrna.