Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Foto čestitke

no image

no image

no image

Dizajnirajte foto čestitke onlajn

Da li imate neke lepe vesti koje sa fotografijom želite da pošaljete vašim prijateljima ili kolegama? U Easyprint-u sada možete onlajn lako da dizajnirate vaše foto čestitke. Sve što vam treba je lepa fotografija. A onda pokrenite alatku FreeDesign i bacite se u dizajniranje. Kada budete zadovoljni vašim dizajnom, mi ćemo se pobrinuti za štampanje.


U Easyprint-u možete da odaberete jedan od 4 različita formata za dizajniranje vaše foto čestitke. Svi formati mogu da se dizajniraju na jednoj ili na obe strane. Klasična čestitka je formata A6 (105 x 148 mm). Foto čestitka u maksi formatu stvara poseban utisak. Na njoj vam je na raspolaganju površina od 125 x 235 mm za vaše slike, motive ili tekst. Ukoliko želite da vašu fotografiju pošaljete u tipičnoj dugoj koverti, onda treba da izaberete DL format (105 x 210 mm). Za izuzetno velike čestitke preporučujemo format A5 (148 x 210 mm). Nebitno koji format odaberete, mi ćemo čestitke štampati u horizontalnom ili vertikalnom položaju.


Kada je u pitanju papir za vaše čestitke, standard je premijum kunstdruk papir. Nešto sasvim specijalno je naš premazani premijum karton težine 400 g/m². Materijal je stabilan i zato čestitka izgleda izuzetno kvalitetno, a i na dodir deluje tako. Naš hromo karton je takođe veoma elegantan. Ima težinu od 300 g/m² i stranu koja nije premazana. Sa druge strane, štampanje na ofset papiru je vrlo praktično. Papir težine 400 g/m² kasnije može ponovo da se štampa na odgovarajućem štampaču, npr. da možete da dodate imena ili pasuse sa ličnim tekstom. Klijenti koji posebno brinu o zaštiti životne sredine mogu da odaberu beli reciklirani papir težine 300 g/m². Ovaj papir nosi sertifikat Plavi anđeo (Blue Angel) i više je eko-frendli u poređenju sa ostalim opcijama.


Da biste još više poboljšali izgled vaših čestitki, preporučujemo vam finiš mat ili sjajnom folijom. Dodatni poseban efekat na dodir imaju soft-touch (efekat somota) ili platneni finiš (tekstura platna). Jednostavno samo treba da odaberete određeni finiš u konfiguratoru.


Kreirajte brzo foto čestitke onlajn sa vašim fotografijama i dizajnima

Da li su vam pri ruci vaše fotografije? Onda sve što treba da uradite je da pokrenete alatku FreeDesign i spremni ste da dizajnirate vaše foto čestitke! Otpremite vaše fotografije u dizajn za tili čas i dodajte tekst pomoću uređivača za tekst. Uređivač je lak za razumevanje, kao i ceo program FreeDesign. Nije vam potrebno nikakvo predznanje da započnete dizajniranje!


Ne samo da je alatka FreeDisagn besplatna za korišćenje, već vam je i na raspolaganju i nekoliko hiljada besplatnih šablona iz naše baze sa slikama. Samo odaberite sliku ili šablon u zavisnosti od teme ili prilike i unesite ga u vaš dizajn bez dodatnih troškova.

Tako je lako kreirati profesionalne čestitke sa Easyprint-om!


Zaista lične čestitke: foto pozdravi za specijalne prilike

Mi štampamo čestitke koje ste sami dizajnirali u količima od najmanje jednog komada. Tako da možete da pošaljete personalizovane čestitke prijateljima ili rođacima, npr. foto pozdrave u formi novogodišnje čestitke, kartice zahvalnosti ili pozivnice. Foto čestitke su i odlična ideja za rođendan.


Easyprint je sjajan za brendove i poslovne aktivnosti, jer možemo da odštampamo do 10.000 foto čestitki po porudžbini! To nas čini savršenom štamparijom ako želite da dobijete čestitke za vaše klijente brzo i lako.


Kreirajte vaše personalizovane foto čestitke visokog kvaliteta kroz samo nekoliko klikova i dozvolite da ih Easyprint odštampa za vas!

Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE