Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Flajeri

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte flajere onlajn

Flajeri su možda štamparski proizvod koji ima najviše primena ikad. Bilo da je u pitanju reklamni flajer, flajer pozivnica ili flajer sa informacijama o proizvodu, savijeni flajer je dostupan u različitim verzijama za različite svrhe. Uz Easyprint onlajn možete da dizajnirate vaše flajere, a mi da ih odštampamo za vas.


Kakva bi to bila izložba bez flajera koji unapred skreću pažnju na to? Koliko bi posetilaca došlo na vaš koncert kada flajeri ne bi bili deljeni unapred? I koliko klijenata bi vaš proizvod privukao bez flajera? Bilo da ste preduzetnik, umetnik ili vlasnik preduzeća, ne smete da podcenite snagu jednog flajera za reklamiranje vaše poslovne aktivnosti ili događaja. Ako ste odlagali štampanje flajera jer vam se činilo komplikovanim, razmislite još jednom! Jer sada možete da koristite Easyprint. Uz našu alatku FreeDesign možete lako i brzo da dizajnirate sosptvene flajere. I to bez predznanja ili specijalnog programa. Alatke FreeDesign mogu potpuno besplatno da se koriste - vi plaćate samo štampanje. Tako lako!


Onlajn dizajniranje flajera počinje odabirom formata

Uz Easyprint na raspolaganju su vam različite veličine, kao i formati u horizontalnoj ili portret varijanti. Ukoliko želite da pošaljete vaše reklamne flajer ili da vaše flajere na preklop koristite kao pozivnice za venčanje i šaljete poštom, onda su flajeri u DL formatu (amerikan) pravi izbor za to. Veličina ovog formata je 104 x 210 mm, te flajer savršeno staje u standardne duge koverte.

Praktični A5 flajeri su veličine 148 x 210 mm. Oni mogu da se koriste, na primer, za deljenje na ulici. Baš kao i veliki flajeri formata A4, ovi savijeni flajeri su idealni da se ubace u jelovnik ili u kutije sa pošiljkom.

Koji god format da odaberete, onlajn možete da dizajnirate do 6 strana vašeg flajera. Kod flajera na preklop prvo se štampa ceo papir, pa se zatim presavija u zavisnosti od toga šta ste odabrali. Ali ne brinite o preklopu. Alatka FreeDesign će vam pokazati na šta da obratite pažnju dok kreirate vaš dizajn za štampanje.


Jednostavno kreirajte vaš flajer na preklop za svaku priliku

Naša alatka FreeDesign je vrlo laka za korišćenje. Ne treba da imate nikakvo specijalno znanje i možete odmah da počnete. Inspiraciju za vaš flajer možete da dobijete gledajući u naše mnogobrojne dizajne! Mi smo primamljive šablone složili za vas. Sve što treba da uradite je da odaberete željeni šablon. Alatka za dizajniranje će vaš izbor automatski prilagoditi odabranom formatu flajera. Kako biste još malo ulepšali vaše flajere, možete i da odaberete neku od brojnih besplatnih fotografija na teme kao što su "kancelarija i administracija" ili "rekreacija i fitnes". Naravno, ove grafike mogu da se kombinuju sa vašim grafikama. Samo probajte. Alatka je potpuno besplatna!


Stavite na vaš flajer završni šlag na tortu

Flajere koje ste sami dizajnirali štampamo na 4 različita papira i uz mnogo opcija, jer su ovi papiri dostupni u brojnim varijantama i težinama od 135 do 400 g/m². Vi samo treba da odlučite i kliknete na željeni papir u konfiguratoru.

Premijum karton ili standardni karton je idealan za izdržljivije flajere. Ukoliko je vaš budžet ograničen, a želite da štampate veliki broj flajera sa mnogo fotografija, onda je klasični kunstdruk glatki papir pravi izbor za vas. U Easyprint-u možete da birate između sjajnog ili mat papira i 4 različite težine!