Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Flajeri za vrata

no image

no image

no image

Dizajnirajte onlajn flajere za vrata

"Ne uznemiravajte." Ko još ne zna ovaj čuveni natpis iz hotela na vratima? Kakva savršena marketinška prilika! U Easyprint-u sada imate priliku da isprobate nove ideje, sada onlajn možete sami da dizajnirate flajere za vrata i da se onda opustite, jer ih mi štampamo i šaljemo na vašu adresu!


Vaše jedinstvene flajere za vrata štampamo u uzdužnom formatu 105 x 297 mm, na kunstdruk papir težine 250 ili 350 g/m². Nakon štampanja vaši flajeri se seku kako bi se dobio odgovarajući oblik. Flajere za vrata možete da naručite i u manjim količinama, od najmanje 25 komada. Mi štampamo i do nekoliko hiljada primeraka, u zavisnosti od vaših potreba.


Dizajnirajte vaše flajere za vrata onlajn – klik po klik do savršenog proizvoda

Flajeri za vrata su uvek imali dosadne dizajne i uvek iste poruke. Ali sada oni mogu da budu drugačiji, jer imate pristup Easyprint-ovoj alatki FreeDesign. Uz pomoć ove alatke možete individualno da dizajnirate flajere za vrata, i to bez specijalnog programa ili dizajnerskog predznanja.

Najpre treba da odaberete da li želite da dizajn primenite na prednjoj i/ili zadnjoj strani.

Onda možete da otpremite vaše slike u šemu na ekranu i lako dodate individualna polja za tekst. Tako više ne morate samo da stavljate "Ne uzmeniravaj" na znak na vratima. Sada možete da promovišete vašu marketinšku poruku ili temu. Ukoliko ste vlasnik hotela ili pansiona, trebalo bi da vaš logo bude odštampan na flajer za vrata - ali nebo je granica! Promovišite neku temu ili poruke za ciljanu grupu! Da li je vaš logo već spreman u digitalnom formatu? Onda možete jednostavno da ga unesete u šemu uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign. Neka marketing radi za vas svakog dana uz pomoć ovih izvrsnih oznaka za vrata.

Nedostaje vam inspiracija za motive i slike? U Easyprint-ovoj onlajn alatki na raspolaganju su vam brojni besplatni dizajn i foto šabloni. Dostupna je i kolekcija sličica. Uz pomoć samo nekoliko piktograma, npr. možete da objasnite da niko ne sme da vas uznemirava na jedinstven način razumljiv celom svetu.

Samo probajte nekoliko različitih dizajna za vaše flajere za vrata. Besplatnu alatku možete da koristite do mile volje. Plaćate samo štampu!


Više od flajera za vrata!

Naravno, klasične oznake za vrata su prva stvar koja svakome padne na um kada je u pitanju ovaj proizvod. Međutim, flajere za vrata možete da koristite i za druge namene. Ukoliko ste vlasnik neke perionice automobila, auto kuće ili agencije za iznajmljivanje automobila, alatku FreeDesign možete da iskoristite za kreiranje flajera koje ćete okačiti na retrovizor, npr.

Flajeri za vrata mogu biti korisni čak i u kući. Šta kažete o ovom jednostavnom načinu da članove porodice obavestite kada nije dobra ideja da uđu u sobu, a kada jeste? Ili kada je mama ili tata u kućnoj kancelariji koja zahteva mir i tišinu za rad, ili kada tinejdžeri ne žele da budu uznemiravani dok pričaju na telefon ili dok slušaju muziku... Pokrenite alatku sada i jednostavno sami dizajnirajte kvalitetne oznake za vrata – najmanja količina za narudžbinu je 25 primeraka!