Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Flajeri table tent

no image

no image

no image

Dizajnirajte table tent flajere za sto onlajn

Sigurno smo svi nekada videli table tent flajere na dešavanjima, u restoranima ili na konferencijama. Ali da li ste znali da u Easyprint-u možete lako da dizajnirate vaš papirni šatorčić onlajn? Uz pomoć naših besplatnih alatki za dizajniranje možete da se bacite u dizajniranje odmah!


Šatorčiće za sto štampamo u 3 različita formata, 74 x 105, 105 x 148 i 105 x 210 mm. Ukoliko se odllučite za jedan od prva dva formata, možete da ih dizajnirate i štampate onlajn u horizontalnom ili vertikalnom položaju. Vaš dizajn štampamo na vidljivom delu šatorčića (prednja strana), dok zadnja strana ostaje bela. Nakon štampanja ovi papiri se seku i ostavljaju rasklopljeni, tako da vaše flajere samo treba da presavijete i postavite na stolove u restoranima ili na konferencijama i sajmovima.


Dizajnirajte vaš table tent lako onlajn

U Easyprint-u možete lako sami da dizajnirate table tent. Ne treba vam skupi specijalni program niti predznanje u grafičkom dizajnu. Sve što treba da uradite jeste da pokrenete alatku FreeDesign i možete odmah započeti dizajniranje i to besplatno! Na ekranu ćete videti rasklopljeni table tent. Uz pomoć alatke FreeDesign bele površine možete da popunite vašim šablonima, logoom, informacijama ili tekstom. Da biste otpremili vaše fajlove samo treba da klinknete na opciju otpreme fajla.

Alatka FreeDesign vam pomaže i da postavite polja sa tekstom bilo gde u šemu. Uz pomoć lakog uređivača teksta, možete da izaberete tip i boju fonta za tili čas. Veličina fonta može da se prilagodi savršeno vašim potrebama i ukusu. I dalje vam fale odgovarajuće slike? Nema takvih problema sa alatkom FreeDesign. Zato što vam je u ovom programu na raspolaganju veliki izbor besplatnih dizajn i foto šablona. Oni su poređani praktično po temama, tako da možete vizuelno da prilagodite vaše papirne šatorčiće događaju koji se bliži, sajmu ili baru. A boju pozadine možete da promenite uz samo tri klika. Kliknite na dugme za pozadinu, odaberite željenu boju iz celog spektra boja, potvrdite i gotovo. Tako lako!

Možete da dizajnirate koliko god želite. Samo plaćate štampu, a cene su jasno prikazane tokom celog procesa dizajniranja, tako da uvek možete da kontrolišete vaš budžet.


Izaberite specijalan papir kako bi vaši table tent flajeri bili još atraktivniji

U Easyptint-u vam je na raspolaganju 5 vrsta papira i ukupno 7 različitih varijanti kada je u pitanju težina papira, od 250 do 400 g/m². Ukoliko brinete o zaštiti životne sredine, onda vam savetujemo da odaberete beli reciklirani papir za vaše flajere za sto. Posebno povoljna opcija ovih flajera za stolove jeste štampa na standardnom belom papiru. Ova opcija je idealna ukoliko vam trebaju veće količine. Da bi vaš šatorčić izgledao atraktivno i bez dodatnog finiša, savetujemo vam da izaberete mat ili sjajni papir. Oba tipa papira su veoma pogodna za odličnu reprodukciju fotografija i grafika sa dubinom. Ukoliko želite izdržljive table tent flajere, onda vam savetujemo premijum karton težine 400 g/m².

Da bi šatoričići bili još stabilniji i elegantniji, možemo da izvršimo laminaciju sjajnom ili mat folijom. A ako želite da oni budu prijatni i na dodir, onda vam savetujemo laminaciju soft-touch (efekat somota) folijom ili folijom platnene strukture.

Flajere za sto koje sami dizajnirate možemo da štapamo i u malim količinama, što je idealno za sezonske kampanje ili privlačenje pažnje na specijalna jela u restoranu. Za velike kongrese ili sajmove potrebne su, naravno, veće količine. Na ovim šatorčićima možete da štampate programe sajma ili napomene za specijalne događaje. Kada je u pitanju Easyprint ne treba da brinete o kapacitetu štamparije. Naša moderna štamparija može da proizvede i do 10.000 flajera za sto za vas odjednom!