Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Fascikle

0
Prijavite se
no image
no image
no image

Dizajnirajte fascikle onlajn

Vašna dokumenta ne samo da izgledaju uredno u fasciklama, već su i odmah pri ruci. Zašto onda ne biste dizajnirali vaše fascikle sa vašim dizajnom ili logoom? Ove praktične kartonske fascikle sada mogu tako lako da se dizajniraju onlajn kroz samo nekoliko klikova, a mi ćemo ih odštampati i poslati! Tako lako!


Fascikle koje sami dizajnirate mi štampamo na vrhunskom foto papiru za štampanje koji ima debljinu 350 g/m². Fascikle su odlične za dokumente formata A4, a u zavisnosti od verzije imaju 2 klapne sa 1 mm ili 5 mm širinom leđa (rikne). Ukoliko su leđa (rikna) šira, fascikla nudi još više prostora za dokumenta, brošure, flajere ili fotografije.


Onlajn dizajniranje profesionalnih fascikli je dečja igra

Dizajniranje fascikli je tako lako uz pomoć alatke FreeDesign. Ne trebaju vam skupi programi za uređivanje niti predznanje u grafičkom dizajnu. Samo pokrenite onlajn konfigurator i odaberite željenu verziju vaš fascikle. Onda ste na redu vi! Npr. možete da otpremite vaše motive, logo ili slike u isti nacrt samo jednim klikom. Onda prevucite i postavite vaše grafike na željeno mesto. Za kreiranje željenog dizajna potrebno je samo nekoliko lakih koraka.

Ukoliko nemate vaše slike pri ruci, ne brinite. Naprotiv! Easyprint nudi veliki broj besplatnih šablona sa dizajnima i slikama. Svi šabloni su lepo poređani prema prilici i temi. Sve što treba da uradite je da odaberete odgovarajuću sliku ili sličicu (clipart). Možda želite da vaša fascikla bude živopisnija? Uz pomoć alatke FreeDesign to možete da učinite za čas. Odaberite boju koja vam se sviđa na ekranu u jednostavnom konfiguratoru boja.

U Easyprint-u možete da prilagodite prednju i zadnju stranu vaše fascikle. Samo odaberite odgovarajuću opciju u alatki. To znači da vam je na raspolaganju još prostora za vašu kreativnost. Najlepše od svega je to što uz pomoć alatke FreeDesign vašu fasciklu možete da ulepšavate do mile volje. Dizajniranje je besplatno, vi plaćate samo štampu!


Kreirajte fascikle za dokumenta za vašu organizaciju ili klijente

Iza nekako obične reči "fascikla" stoji bezbroj mogućnosti za korišćenje. Fascikle su široko rasprostranjenje u obrazovnim institucijama i kompanijama. Ako se na njima odštampa neki motiv firme, onda su savršene i za prezentovanje ponuda vašim klijentima ili prikupljanje svih važnih dokumentata na jedno mesto. Ukoliko imate agenciju za prodaju nekretnina, onda su fascikle savršeno elegantan način za prezentovanje nekretnina i njihovih dokumenata.

Naravno, vaše prezentacione fascikle možete da kreirate za različita odeljenja jedne kompanije ili za različita obrazovna odeljenja. Prikupljanje važnih dokumenata na elegantan način čini da vaša cela organizacija izgleda mnogo profesionalnije.

Nije važno za koju se opciju odlučite i kako će izgledati vaš krajnji dizajn - Easyprint će se pobrinuti za profesionalno štampanje u vrhunskom kvalitetu i to po pristupačnim cenama. To se odnosi na količine i od samo jedne fascikle, ali i za porudžbine do 100 fascikli.