00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Etikete

Sa praktičnim oznakama, označavanje pisma i parcele je dečja igra. Nema nečitljivih primalaca i pošiljatelja. Dizajnirajte sopstvene prilagođene nalepnice sa našim alatom za dizajn na mreži i impresionirajte svoje kupce visokokvalitetne poruke.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Etikete-Šabloni za prilike

Dizajnirajte etikete onlajn

Etikete smeju da budu sve samo ne dosadne. U Easyprint-u možete da ih dizajnirate onlajn i tako ih učinite baš posebnim. Na raspolaganju vam je veliki broj dizajna i formata, samo dodajte vaš tekst i one su spremne. Bilo da želite da ih nalepite na teglu džema ili koristite za vaš mali biznis ili kancelariju, Easyprint-ove etikete imaju sve što vaša mašta traži. Možete da ih dizajnirate i štampate baš kako vi volite. Naravno, možete da otpremite vaše fotografije za štampanje nalepnica i kreirate personalizovani dizajn!


Etikete štampamo u 7 različitih formata. Uz Easyprint lako možete da kreirate etikete kružnog, kvadratnog ili pravougaonog oblika. Mogu biti za kuću, kancelariju ili školu.


Dizajniranje etiketa onlajn je baš lako - probajte usluge Easyprinta i uživajte u našem odličnom kvalitetu štampanja po niskoj ceni.

Etikete u različitim veličinama i oblicima

Pravougaone etikete su savršene za urednost vaše kancelarije ili radnog mesta. Etikete u Easyprint-u su u veličinama 20 x 20 mm, 60 x 80 mm, 75 x 100 mm, 80 x 80 mm, 92 x 135 mm, 100 x 150 mm, 280 x 500 mm, prečnik 40 mm okrugle, prečnik 80 mm okrugle, 145 x 95 mm ovalne. Dizajn ovih etiketa može biti štampan vertikalno ili horizontalno. Inače, ukoliko su štampane uspravno, etikete su savršene za obeležavanje registratora. 


Okrugle etikete se izdvajaju upravo svojim oblikom. Ove lepljive etikete su dostupne sa prečnicima od 40 i 80 mm. Ili želite da vaše etikete budu kvadratnog oblika? Onda za vas imamo klasičnu etiketu kvadratnog oblika, površine dostupne za dizajniranje od 80 x 80 mm. Naša besplatna alatka FreeDesign ima i sjajne već dizajnirane šablone, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Etikete za spoljašnju ili unutrašnju upotrebu?

Kod verzije "samolepljive bele nalepnice" ceo papir je obojen u belo. One su zbog toga savršene za tekst u crnoj boji i etiketiranje tegli ili označavanje sastojaka. Samolepljive neprovidne etikete bele boje su i vodootporne. One potpuno prekrivaju boje ili tekst na površini na koju se lepi. Ukoliko izaberete običan beli papir sa filcom, vaše etikete postaju prava poslastica, jer se na dodir možete osetiti mekana struktura, idealna za štampanje jednostavnih poruka i grafika. 


Ukoliko etiketama želite da označite mašine ili vozila, lepljiva PVC folija je bolja opcija za vas. Ovde možete da birate između transparentne i bele varijante. Prednost lepljive folije je ta što je ona otpornija na vlagu i vodu.

Mi štampamo za vas i "jedinstvene primerke"

Sve etikete koje vi dizajnirate u Easyprint-u su samolepljive, a kada se odštampaju mogu biti sečene u indivdualne primerke ili da ostanu na rol-traci - u zavisnosti od količine i veličine primeraka. Kada su u pitanju količine, u Easyprint-u se može odštampati najmanje 50 etiketa. Nekoliko desetina etiketa je odlična količina za "kućnu upotrebu", ukoliko npr. želite da da dekorišete vaše pakete individualno.


Naravno, vi možete da izaberete i neku vašu fotografiju, logo ili kompjutersku grafiku kako biste dizajnirali vaše etikete onlajn. Dobra strana svega je što možete da dizajnirate etikete koliko god puta želite jer su svi naši šabloni i alatka FreeDesign poptpuno besplatni za korišćenje. Vi samo plaćate štampanje etiketa.