Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Etikete

no image

no image

no image

Dizajnirajte etikete onlajn

Etikete smeju da budu sve samo ne dosadne. U Easyprint-u možete da ih dizajnirate onlajn i tako ih učinite baš posebnim. Na raspolaganju vam je veliki broj dizajna i formata, samo dodajte vaš tekst i one su spremne. Bilo da želite da ih nalepite na teglu džema ili koristite za vaš mali biznis ili kancelariju, Easyprint-ove etikete imaju sve što vaša mašta traži. Možete da ih dizajnirate i štampate baš kako vi volite. Naravno, možete da otpremite vaše fotografije za štampanje nalepnica i kreirate personalizovani dizajn!


Etikete štampamo u 7 različitih formata. Uz Easyprint lako možete da kreirate etikete kružnog, kvadratnog ili pravougaonog oblika. Mogu biti za kuću, kancelariju ili školu.

Pravougaone etikete su savršene za urednost vaše kancelarije ili radnog mesta. Etikete u Easyprint-u su u veličinama 20 x 20 mm, 60 x 80 mm, 75 x 100 mm, 80 x 80 mm, 92 x 135 mm, 100 x 150 mm, 280 x 500 mm, prečnik 40 mm okrugle, prečnik 80 mm okrugle, 145 x 95 mm ovalne. Dizajn ovih etiketa može biti štampan vertikalno ili horizontalno. Inače, ukoliko su štampane uspravno, etikete su savršene za obeležavanje registratora. 

Okrugle etikete se izdvajaju upravo svojim oblikom. Ove lepljive etikete su dostupne sa prečnicima od 40 i 80 mm. Ili želite da vaše etikete budu kvadratnog oblika? Onda za vas imamo klasičnu etiketu kvadratnog oblika, površine dostupne za dizajniranje od 80 x 80 mm. Naša besplatna alatka FreeDesign ima i sjajne već dizajnirane šablone, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Naravno, vi možete da izaberete i neku vašu fotografiju, logo ili kompjutersku grafiku kako biste dizajnirali vaše etikete onlajn. Dobra strana svega je što možete da dizajnirate etikete koliko god puta želite jer su svi naši šabloni i alatka FreeDesign poptpuno besplatni za korišćenje. Vi samo plaćate štampanje etiketa.


Etikete za spoljašnju ili unutrašnju upotrebu?

Ukoliko vaše etikete želite da koristite uglavnom u kancelariji ili prodavnici, za dekoraciju poklona ili kutija, onda možete slobodno da odaberete lepljivi papir. To se odnosi i na samolepljive etikete za flaše domaćeg soka, džema ili drugih staklenih površina.

Kod verzije "samolepljive bele nalepnice" ceo papir je obojen u belo. One su zbog toga savršene za tekst u crnoj boji i etiketiranje tegli ili označavanje sastojaka. Samolepljive neprovidne etikete bele boje su i vodootporne. One potpuno prekrivaju boje ili tekst na površini na koju se lepi. Ukoliko izaberete običan beli papir sa filcom, vaše etikete postaju prava poslastica, jer se na dodir možete osetiti mekana struktura, idealna za štampanje jednostavnih poruka i grafika. 

Ukoliko etiketama želite da označite mašine ili vozila, lepljiva PVC folija je bolja opcija za vas. Ovde možete da birate između transparentne i bele varijante. Prednost lepljive folije je ta što je ona otpornija na vlagu i vodu..


Mi štampamo za vas i "jedinstvene primerke"

Sve etikete koje vi dizajnirate u Easyprint-u su samolepljive, a kada se odštampaju mogu biti sečene u indivdualne primerke ili da ostanu na rol-traci - u zavisnosti od količine i veličine primeraka. Kada su u pitanju količine, u Easyprint-u se može odštampati najmanje 50 etiketa. Nekoliko desetina etiketa je odlična količina za "kućnu upotrebu", ukoliko npr. želite da da dekorišete vaše pakete individualno. Ukoliko je vaša kompanija nešto veća illi vam prosto treba mnogo samolepljivih etiketa, imajte u vidu da možemo da odštampamo i do 50.000 vaših samolepljivih primeraka u našoj modernoj štampariji.

Ukoliko se venčanje ili promotivna kampanja baš bliži, mi možemo da za vas još brže odštampamo i pošaljemo etikete. U tom slučaju, prilikom pravljenja narudžbenice treba da odaberete opciju prioritetnog štampanja uz doplatu. 


Dizajniranje etiketa onlajn je baš lako - probajte usluge Easyprinta i uživajte u našem odličnom kvalitetu štampanja po niskoj ceni.