Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Dukserice sa kapuljačom

no image

no image

no image

Dizajnirajte vaše dukseve sa kapuljačom onlajn

Dukserice sa kapuljačom su izuzetno praktičan i udoban odevni predmet za posao i rekreaciju. Ovde možete onlajn da dizajnirate vaše dukserice. Uz Easyprint je tako lako, probajte sada!


Easyprint-ove dukserice su dostupne u devet osnovnih boja. Klasične su crna, bela ili crvena. Duskerice sa kapuljačom u tirkiznoj ili ljubičastoj boji su upadljivije. Ukoliko više volite neutralnije i elegantnije boje, preporučujemo vam mornarsko plavu, prskanu sivu ili belu boju.


Pre nego što krenete u dizajniranje treba da odaberete da li želite muški ili ženski model. Dukserice su dostupne u standardnim veličinama od XS do XXL. Prilikom odabira boje, proverite da li je željena boja dostupna za muški ili ženski model.


Kada je u pitanju štampa, možete da birate da li će štampati grudi ili leđa dukserice. Možete da odaberete samo jednu stranu ili obe.


Sve dukserice imaju učkur i elastične ranfle oko ruku i struka. Materijal je 80 odsto pamuk, a 20 odsto poliester. To čini dukserice izuzetno mekanim.


Uz samo nekoliko klikova do individualno dizajniranog duksa sa kapuljačom

Da biste kreirali onlajn vašu duksericu, ne treba vam neki specijaln program, već samo kompjuter, pristup internetu i vaše slike ili grafike. Zatim pokrenite Easyprint-ovu alatku FreeDesign i bacite se u dizajniranje. Odaberite da li želite da štampate grudi, leđa ili obe strane, a alatka će vam pokazati koje su površine na vašem duksu dostupne za štampanje. Od tog momenta nastupa vaša kreativnost. Alatku FreeDesign možete da koristite i za dodavanje teksta, slogana ili citata. Jednostavno pokrenite uređivač teksta ili dodajte vaš logo na leđa ili npr. imena i kontakt podatke!


Dukesvi koje sami dizajnirate su pogodni za brojne prilike. Npr. može da bude odličan komad odeće za neku zabavu, ili možete da dizajnirate duks koji ćete pokloniti prijatelju za rođendan.


Odlična stvar je to što možete da isprobate nebrojano mnogo varijanti uz pomoć FreeDesign alatke.


Individualno dizajnirane dukserice su odličan poklon ili deo radne opreme

Dukserice koje sami dizajnirate su pogodne za brojne prilike. Npr. možete da dizajnirate duksericu za neku žurku ili možete da je poklonite nekome za rođendan.


Možda posedujete prodavnicu i želite da prodajete dukserice koje ste sami dizajnirali? Onda možete lako da dizajnirate vaše individualne dukserice onlajn u Easyprint-u.


Naša ponuda je odlična i za kompanije koje žele da njihova odela imaju korporativni dizajn. Ako već imate pripremljene dizajne, rad u alatki FreeDesign je još lakši! Kada dizajnirate vašu duksericu imajte u vidu da možemo da odštampamo i do 250 komada po narudžbini.


Dizajnirajte onlajn vaš duks, a Easyprint će je odštampati.


Da li volite odeću sa štampom? Onda pokrenite alatku FreeDesign ponovo i onlajn dizajnirajte majice, majice sa kragnom ili džempere sa vašim motivima ili tekstom!