00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Dugi rukavi

Dizajnirajte svoje bluze sa dugim rukavima lako na mreži pomoću našeg alata za dizajn! Postanite i sami dizajner i izdvojite se iz mase visokokvalitetnim majicama sa dugim rukavima sa štampom.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Dugi rukavi-Šabloni za prilike

Dizajnirajte majice dugih rukava onlajn

Postanite i vi dizajneri i kreirajte vaše majice sa dugim rukavima! Mi štampamo logo, logo kompanije ili fotografije na kvalitetnim majicama dugih rukava. Dizajniranje je samo po sebi veoma jednostavno, ne treba vam nikakvo predznanje niti specijalan program. Sve se završava u našoj alatki FreeDesign i to kroz nekoliko jednostavih koraka.


Sa individualno dizajniranim majicama dugih rukava izdvojićete se iz mase. Majice dugih rukava sa štampom po meri su i popularna brendirana roba na prodaju muzičkih bendova, festivala i turističkih agencija. 


Uz pomoć digitalne štampe i fotografije možete da štampate na majicama, npr. za momačko veče ii žurke. Kreirajte majice omiljenog muzičkog benda sa fotografijom sa vašeg omiljenog albuma. Napravite majice za fanove sa posterima iz filmova ili herojima iz stripova!

Izbor različitih veličina i boja

Sada možete da dizajnirate vaše pamučne majice uz samo malo truda, a na raspolaganju vam je naša besplatna alatka za dizajniranje. Na primer, površina za štampanje na grudima i leđima majice sa dugim rukavima je označena okvirom: u svakom trenutku možete videti na kojoj poziciji će biti štampana vaša kreacija. U onlajn konfiguratoru možete da označite koje majice želite da štampate kroz samo nekoliko klikova. Ovo su varijante:


Ženske majice

Boje: bela, crna, plava, braon

Veličine: S, M, L, XL, XXL

Muške majice

Boje: bela, crna, mornarsko plava

Veličine: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Tekstil izuzetnog materijala za majice dugih rukava koje sami dizajnirate

Oni koji investiraju vreme i kreativnost u svoj dizajn mogu da očekuju sa pravom da ove majice sa dugim rukavima budu dugo vremena očuvane. Zato štampamo isključivo na majicama od materijala vrhunskog kvaliteta: muške majice su pravljene od jersey pletenog materijala koji je 100% pamuk i koji ima debljinu od 180 g/m². Ženske majice dugih rukava koje sami dizajnirate napravljene su od interlok tekstila težine 220 g/m², koji je takođe 100% pamuk. Ženske majice su malo i strukirane.


Sve majice mogu da se peru u mašini za pranje veša, ali vodite računa da temperatura vode bude podešena na najviše 30°C. Izbegavajte sušenje u mašini za sušenje veša, kao i prozvode za izbeljivanje kako bi se sačuvao kvalitet slika! Ukoliko majice ostanu zgužvane nakon sušenja, možete ih peglati napopačke toplom (ne vrućom!) peglom bez pare.

Majice dugih rukava dizajnirajte uz pomoć digitalne štampe

Prilikom dizajniranja vaših majici sa dugim rukavima, treba da imate u vidu nekoliko malih stvari kako biste izvukli najbolje od štampanja: linije na logou ili slova treba da budu debljine od najmanje 0,5 mm, a veličina slova treba da bude najmanje 11 tačaka. Zahvaljujući digitalnoj štampi ne postoje gotovo nikakava ograničenja za dizajniranje fotografija: mogu da se štampaju relativno velike površine. Ne brinite, kvalitet štampe na majici koju ste vi dizajnirali je gotovo slične teksture kao tekstil, takozvani soft-touch materijal nije gumen na dodir, već je mekan i prijatan.


Napomena: Crne majice imaju na sebi belu podlogu za štampanje kako bi se osigurala dobra reprodukcija boja. Ukoliko ste odabrali crnu majicu za vaš dizajn, izbegavajte transparentne motive i gradijente boja.