00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Digitalne najave za bebe

Najavite dolazak vaše bebe u stilu. Koristite naš alat za dizajn na kojem možete digitalno stvoriti radosnu poruku.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Digitalne najave za bebe-Šabloni za prilike

Dizajnirajte na mreži sopstveno digitalno obaveštenje o rođenju deteta

Teško da od rođenja deteta postoji ijedna lepša vest. Kako bi bilo da iznenadite svoje prijatelje i rođake tako što ćete im poslati individualno i samostalno dizajnirano digitalno obaveštenje o rođenju bebe preko mreža WhatsApp, Facebook ili u poruci e-pošte? Istovremeno se Vaše obaveštenje izdvaja od tipičnih digitalnih slika, jer Vam besplatna alatka za dizajn pruža širok spektar mogućnosti za dizajniranje i možete odabrati neki od brojnih besplatnih šablona za dizajniranje. Jednostavno isprobajte.

Pošaljite svim prijateljima i rođacima na mreži obaveštenje o rođenju bebe

Kada je reč o „zvaničnim” najavama za prijatelje ili rođake, papirne kartice su dugo bile merilo svega. One su odavale ozbiljnost i vrednost, dok se digitalne čestitke ili kartice sa obaveštenjima doživljavaju kao manje vredne. Ali u stvari, sa digitalnim obaveštenjem o rođenju deteta imate mnogo više opcija da ugradite sopstveni stil i ukus, kao i veoma ličnu notu. Ovo će Vas izdvojiti od monotonije papirnih kartica za obaveštenje o rođenju. Sam sadržaj poruke je naravno razlog za radovanje. Velika prednost digitalnog obaveštenja o rođenju bebe: Ako imate veliki krug prijatelja, ne morate da ispisujete koverte, stavljate markice na njih i da ih nosite u poštu tokom prvog napornog perioda nakon rođenja.

Kreirajte prelepa obaveštenja o rođenju bebe digitalno sa samo nekoliko klikova

Do sada ste mislili da imate dve leve ruke za dizajniranje pozivnica itd. pa se zato niste usuđivali da sami kreirate? Takođe ste bili ubeđeni da se digitalne kartice sa stilom mogu kreirati samo uz pomoć skupog softvera? Onda još niste isprobali alatku FreeDesign. Ovde možete digitalno kreirati prelepa obaveštenja o rođenju bebe sa samo nekoliko klikova. Alatka radi potpuno intuitivno. Dakle, nije Vam potrebno nikakvo predznanje i možete početi odmah. Ubacite svoje slike, izaberite najbolje iz besplatnih šablona ili dodajte tekst, pesme, izreke ili samo lepu poruku rođacima i prijateljima na svoje kartice.