00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Digitalne čestitke

Iznenadite kupce i prijatelje sa digitalnom čestitkom. Za vaš kreativni razvoj, naš alat za dizajn je naravno, na raspolaganju vam da prenesete pozdrave u svet. Brzo je munje, uverite se na sebe!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Digitalne čestitke-Šabloni za prilike

Kreiranje digitalnih čestitki

Šta kažete na to da svojim prijateljima ponovo pošaljete lep pozdrav, a ne samo da koristite WhatsApp? Tako nastavljate s dobrom starom tradicijom čestitki, čak i u digitalnom dobu. Ali nisu Vam potrebni koverat ili markica da pošaljete ove posebne kartice, nego samo Vaš pametni telefon ili računar. U isto vreme, s Vašom individualnom digitalnom karticom kreirate jedinstveni unikat koji nije ni nalik nekom drugom. Kreirajte ovde prelepe digitalne čestitke sa svojim motivima i besplatnim šablonima po Vašem ukusu!

Idealno za e-poštu, društvene mreže ili Messenger

Digitalne čestitke koje možete ovde dizajnirati se jasno razlikuju od treperećih web-čestitki koje su se slale još ranih 2000-ih. Ove kartice imaju profesionalan, moderan izgled i mnogo su više od obične slike poslate putem e-pošte ili tekstualne poruke. Od digitalnog kolaža do individualno kreiranog dizajnerskog dela, sve je moguće. Ma samo jednostavno isprobajte.

Tako je jednostavno kreirati atraktivne digitalne čestitke

Sve je lako sa alatkom FreeDesign. Nisu Vam potrebna nikakva osnovna znanja iz web-dizajna. Isto tako ne morate da kupujete skup softver za uređivanje slika i da se prvo naviknete na program. Samo pokrenite alatku! On Vas intuitivno vodi kroz sve neophodne korake do Vaše savršene, lične čestitke. Ako treba da bude brzo, među mnogim besplatnim šablonima izaberite onaj koji želite, personalizujte ga i gotovo! Naravno, alatka Vam pruža sve mogućnosti da dizajnirate prelepe, prepoznatljive digitalne čestitke sa sopstvenom grafikom, fotografijama ili tekstom. Hajde da počnemo. Otkrićete koliko je lako kreirati profesionalno dizajnirane digitalne čestitke.