Dečji rođendan

00
Prijavite se
Sve za najbolji

Dečji rođendan

Planirate tu posebnu dečju rođendansku zabavu? Pomoći ćemo vam da to bude nezaboravan rođendanski dan za dečaka ili devojčicu i celu porodicu. Iskoristite jedan od mnogih besplatnih šablona i dizajnirajte pozivnice ili čestitke. Uz gumene bombone, kartice s imenima i mnoge druge proizvode, cela zabava imaće poseban.

Jedinstveno

Pozivnice

Uz pozivnice u jedinstvenom dizajnu i različitim formatima, mali i veliki gosti već su raspoloženi za zabavu. Prava pozivnica za vrlo posebnu dečju rođendansku zabavu.

Ekskluzivno

Znakovi dobrodošlice

Naši znakovi dobrodošlice su stabilnija i nešto kvalitetnija verzija plakata dobrodošlice. Ovim znakom, dostupnim u raznim formatima, možete dočekati male goste na dečijoj rođendanskoj zabavi. Jednostavno ga dizajnirajte putem interneta!

Esencijalno

Salvete

Salvete, delimično ili u celosti štampane, ukrašavaju svaki svečani obrok. Dodajte poseban detalj postavljanju mesta i dizajnirajte salvete posebno za rođendan vašeg deteta.

Uz poseban dodir i osećaj
Papir i završna obrada

Kvalitetni papiri i ekskluzivni završni elementi čine pozivnice i čestitke vaše dece još lepšima. Nudimo širok raspon različitih papira i završnih obloga kako bismo vašim štampanim proizvodima dali savršen završni sloj.

Taman na vreme za dečji rođendan
Štampa i slanje

Sve svoje proizvode profesionalno štampamo na najmodernijim presama za digitalnu štampu, a naš partner za dostavu DHL pouzdano osigurava brzu dostavu. Tako da možete biti sigurni da će vaša porudžbina stići na vreme i u vrhunskom kvalitetu.