Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Crkvene knjižice

no image

no image

no image

Prilagodite i odštampajte svoje crkvene knjižice

Na venčanju u crkvi, sve od ulaza neveste do ukrasa treba pripremiti za savršen dan. Lako je dizajnirati lepe crkvene knjižice za ceremoniju venčanja sa samo nekoliko klikova i vlastitim motivima na mreži.


Nudimo razne mogućnosti za dizajniranje vaših crkvenih knjižica. Na primer, možete da izaberete da li želite samo jednu stranicu ili dve, četiri ili šest stranica za knjižicu. Nekoliko stranica je posebno korisno ako se tokom krštenja ili venčanja otpeva nekoliko pesama i na njima se odštampaju tekstovi za vaše goste. Zatim odaberite željeni format. Četvrtaste crkvene knjižice dimenzija 105 x 105, 120 x 120 ili 210 x 210 milimetara mogu biti vrlo atraktivne. Ispadaju izvan uobičajenih DIN formata. Ali naravno, nudimo vam i mogućnost izrade knjižica u DIN A6, DIN Long, DIN A5 ili DIN A4. Prednost većih formata je što možete umetnuti uvećani tekst radi bolje čitljivosti. Ako tražite format koji se bolje uklapa na policu za klupu, trebalo bi da odaberete najviše DIN A5.

Nakon štampanja, vaše knjižice možemo da preklopimo za vas. Možete birati između spiralnog nabora ili lepeze. Svi pravougaoni formati mogu se štampati u vodoravnom ili portretnom formatu.


Što se tiče papira, možete se osloniti na visokokvalitetni vrhunski umetnički papir u mat ili sjajnoj boji i debljine od 135 do 250 g/m2. Za prirodan izgled vaših crkvenih knjižica preporučujemo papir bez premaza. Ako bi i ekološki aspekt trebalo da igra važnu ulogu za vas, najbolje je da odaberete organski papir. Za veću stabilnost i još lepši izgled preporučujemo zaštitni lak. Jednostavno odaberite ovu opciju u meniju za konfiguraciju.


Kod nas vam ne trebaju nikakve veštine grafičkog dizajna. Za stvaranje ovih knjižica nije vam potreban skup softver. Jednostavno pokrenite alatku FreeDesign u svom pregledaču i spremni ste za rad. Izaberite jedan od mnogih atraktivnih šablona ili prenesite svoje slike i grafike u alat sa samo nekoliko klikova, a zatim dodajte tekst ili druge ukrase. Na ovaj način u kratkom roku možete stvoriti savršenu crkvenu knjižicu.


Crkvene knjižice za mnogo različitih prilika

Kod nas kupci dizajniraju crkvene knjižice za vrlo različite prilike. Klasika je naravno knjižica za crkveno venčanje. U ovom slučaju, trebalo bi da odgovara ostalim ukrasima i bojama vašeg venčanja, na primer. Brošura je takođe savršena za krštenja. Naše niske cene i visokokvalitetan dizajn takođe privlače županije koje žele da uštede novac na grafičkom softveru i štampaju crkvene knjižice za posebne liturgije za Božić ili Uskrs.


Štampamo vaše crkvene knjižice od samo jednog komada

Ako ste za venčanje ili krštenje dizajnirali nekoliko crkvenih knjižica, dobra je ideja da ih prvo odštampate pojedinačno. Tako možete odabrati onu koja vam se najviše dopada i odštampati je u većim količinama. Za manje događaje preporučuje se količina od 25 komada. Naravno, možemo da odštampamo više za vas, do 10.000 crkvenih knjižica odjednom. To znači da je naša štamparija takođe dobro pripremljena ako su vam potrebne ove knjižice za veći događaj ili ako vaša parohija, na primer, želi da štampa na osnovu šablona crkvenih knjižica.


Dizajnirajte pojedinačne crkvene knjižice na mreži sa samo nekoliko klikova i odštampajte ih po niskoj ceni!

Спољне странице
Унутрашње странице
Načini plaćanja

Плаћање унапред

PARTNER
REFERENCE