Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Čestitke

0
Prijavite se
no image

no image

no image

Dizajnirajte vaše čestitke onlajn

Da li su vam obične čestitke dosadne? E sad možete sami da ih dizajnirate! Uz Easyprint možete lako onlajn da dizajnirate lepe čestitke, a mi ćemo ih odštampati za vas.


Za štampanje čestitki koristimo 4 vrste papira, sa gramažama preko 300 g/m² i sa mat ili sjajnim efektom. To znači da vaša čestitka izgleda stabilno i vrlo kvalitetno. Možete da izaberete naš klasični standardni papir za štampanje fotografija, čija je težina 350 g/m². Ovaj papir je odličan za štampanje fotografija jer se boje savršeno reprodukuju. Ukoliko odaberete premijum karton debljine 400 g/m², obradovaće vas atraktivni materijal koji čini vaše čestitke posebnim. Ukoliko kasnije želite da na vašim čestitkama odštampate nešto, npr. personalni pozdrav ili tekst za svaku osobu ponaosob, preporučujemo vam naš ofset papir. A ukoliko vam je posebno važna zaštita životne sredine prilikom dizajniranja čestitka, preporučujemo vam beli reciklirani papir težine 300 g/m².

U Easyprint-u dizajn čestitke može da bude odštampan na sve četiri stranice (unutrašnje i spoljašnje) ili samo na spoljnim stranicama. Možete da odaberete jedan od tri formata. Praktične, duge čestitke (105 x 210 mm) su idealne za slanje u dugim kovertama. Klasične čestitke su formata A5 (148 x 210 mm). Ukoliko želite da vaše čestitke budu nešto manje, onda treba da se odlučite za format A6 (105 x 148 mm).

Čestitke se štampaju u vertikalnom ili horizontalnom položaju. O tome treba da povedete računa prilikom dizajniranja čestitke.

Kako bi vaša čestitka izgleda još atraktivnije, nudimo vam i opciju PVC plastifikacije ili premazivanja. Kartice se presvlače mat ili sjajnom folijom. Plastifikacija (laminacija) soft-touch folijom (efekat somota) ili folije sa teksturom platna daje čestitki fantastični osećaj na dodir.


Kreirajte čestitke onlajn kroz samo nekoliko klikova

Uz pomoć Easyprint-a ne morate da budete profesionalni grafički dizajner ili da savladate komplikovane programe za uređivanje slika. Da biste dizajnirali vaše čestitke, potrebno je samo da pokrenete alatku FreeDesign, ali naravno i internet i kompjuter. Cela alatka je jednostavna za korišćenje i sve je objašnjeno korak po korak!

Onda kada odaberete format i papir koji vam se dopada, sve je spremno za vaše dizajniranje. Unos teksta je lak, samo treba da pokrenete uređivač teksta. U uređivaču teksta možete da odaberete neki od mnogobrojnih tipova i boja fontova, koji će se primeniti na tekst koji budete kucali. Boja pozadine ili motivi mogu takođe lako da se unesu. Prednost koju imate sa Easyprint-om je ta što ne morate da imate vaše motive pri ruci, već možete jednostavno da pristupite našoj ogromnoj besplatnoj bazi sa slikama. Tamo ćete pronaći i bezbroj besplatnih šablona i slika. Samo pokrenite uređivač i otkrijte brojne dizajne.

Uz pomoć FreeDesign alatke možete da kreirate i uporedite raznovrsne dizajne čestitki bez ikakvih troškova. Zatim odaberite najbolju varijantu vašeg kreativnog rada i dopustite nama da je odštampamo. Vi samo plaćate štampanje.


Kreirajte lične ili poslovne čestitke

Sa Easyprint-om možete da kreirate čestitke za venčanja, rođenja ili druge prilike tako brzo i lako, ali ne nauštrb odličnog kvaliteta i atraktivnog dizajna. Čestitke su odlične i kada želite da čestitate pojedinačno prijatelju ili rođaku. To znači da možete da odštampate i samo jednu čestitku. Naravno, kapacitet naše štamparije iznosi i do 1000 čestitki po narudžbini.

Kreirajte vaše čestitke sada onlajn i dopustite da ih Easyprint odštampa kvalitetno i jeftino!


Da li želite da kreirate sami i druge proizvode? Onda probajte da uz FreeDesign alatku dizajnirate i pozivnice, čestitke, rođendanske čestitke ili novogodišnje čestitke!

Spoljašnje stranice
Unutrašnje stranice