00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Ćebad za bebe

Postanite dizajner ćebadi za bebe. Individualni poklon ili možda za vašu bebu?

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Ćebad za bebe - Šabloni za prilike

Dizajnirajte sami ćebad za bebe i odštampajte ih

Očekujete potomstvo i želite da počastite svog mališana nečim zaista ličnim i umiljatim? Možda još uvek tražiš individualni poklon za prijatelje koji imaju dete? Onda imamo nešto za vas: Uz easyprint, možete sami dizajnirati prelepe bebi ćebadi na internetu za tili period i da ih odštampamo u visokom kvalitetu. Odaberite između mnogo besplatnih predložaka ili otpremite sopstvene teme. Zahvaljujući visokom kvalitetu, naša štampana ćebad za bebe su pogodna i za prodavce koji žele da prodaju ćebad dizajnirana sa svojim idejama za slike u online prodavnici ili prodavnici. Bilo da naručite jedno ili stotinu ćebadi za bebe, možete se osloniti na kvalitet našeg proizvoda.

Ćebad za bebe da se maze

Naša umiljata ćebad za bebe mere 1.200 x 1.500 milimetara. Dakle, imate skoro dva kvadratna metra prostora na raspolaganju za dizajn. Prilikom postavljanja motiva, samo se pobrinite da uzmete u obzir džeparac od 25 mm za krvarenje sa desne i leve strane i 75 mm na dnu i vrhu. U suprotnom, možete slobodno postaviti grafiku, tekstove ili fotografije na površinu. Niste ograničeni u svojoj kreativnosti.

Visokokvalitetni materijal za mališane

Naša ćebad za bebe su napravljena od takozvanih poliesterskih šerpa u debljini od 490 g/m². Materijal zagreva kao i pravu vunu i posebno je mekan i umiljat. Istovremeno, poliester omogućava dobru ventilaciju i lagan je. Još jedan plus: poliesterski šerpas se lako čisti u veš mašini. Naročito sa ćebadima za bebe, ovo je jasna prednost u odnosu na vunu. Ćebad će biti odštampana u sublimacionoj štampi. Štampamo u procesu sa četiri boje. Na taj način postižemo intenzivnu dubinu boja i, zahvaljujući procesu štampanja, motivi ostaju izdržljivi i traju duže. Osnovna boja plafona je bela. Dakle, fleksibilni ste u izboru boja motiva za štampanje.

Dizajniranje ćebadi za bebe na mreži sa samo nekoliko klikova

Za dizajniranje ćebadi za bebe nije vam potreban skup softver i nema dugog upoznavanja sa bilo kakvim alatom. Jednostavno se registrujete besplatno i intuitivno možete dizajnirati ćebad za bebe online pomoću FreeDesign alatke. Odaberite jedan od mnogih besplatnih predložaka i dopunite ih sopstvenim slikama i tekstovima.


Ili otpremite sopstvene slike sa računara ili pametnog telefona za tili koji će biti odštampani na plafonima. Lepa stvar: Možete pokušati dok ne budete zadovoljni rezultatom. Tek kada naručite ćebad za bebu nanećete troškove. Sami dizajnirajte ćebad za bebe i odštampajte ih odmah – olakšajte sebi lak print!