Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Blokovi za pisanje

0
Prijavite se
no image

no image

no image

Dizajnirajte blokove za pisanje onlajn

Blokovi su savršeni za hvatanje kratkih beleški, kreativne ideje, važne podsetnike ili jednostavno za žvrljanje tokom telefonskog razgovora - mogućnosti korišćenja su beskrajne. U Easyprint-u možete da kreirate vaše individualne blokove za pisanje uz samo nekoliko klikova.


Da li vam je konvencionalan kancelarijski pribor dosadan i želite da promenite to? Zašto onda ne biste dizajnirali blokove za pisanje za vašu kompaniju, klijente ili čak prijatelje? Vaše logo i kreativne ideje štampamo na kvalitetnim papirima A2 (420 x 594 mm), u blokovima od 25 ili 50 listova ofset ili recikliranog papira. Visokokvalitetan papir može ponovo da se štampa u standardnim štampačima. Štampanje blokova se odvija u CMYK režimu sa 4 boje, tako da fotografje, obojene grafike ili logoi izgledaju odlično, i ne postoje nikakve restrikcije pri odabiru boja. Nakon štampanja listove lepimo pri vrhu i dodajemo sivi karton kao poslednju stranicu za dodatnu stabilnost.


Dizajnirajte vaše blokove za pisanje kroz samo nekoliko klikova – dostignite vaš cilj uz pomoć intuicije

Da li ste vi bili jedan od onih učenika u školi koje je imao sjajne ideje kada je u pitanju umetnost, ali mu je nedostajalo neophodo zanatsko znanje kako bi realizovao svoju ideju? U Easyprint-u vam ne treba nikakav specijalan program niti opširno dizajnersko znanje da biste dizajnirali vaš blok za pisanje. Samo pokrenite onlajn konfigurator. U konfiguratoru ćete videti osnovni raspored vašeg bloka za pisanje, a na vama je na raspolaganju čitava površina od 420 x 594 mm za tekst i logo.

Slobodno koristite alatku FreeDesign kako biste postavili polja sa tekstom tamo gde vam se to dopada. Unesite motivacione slogane, aforizme ili jednostavne svakodnevne beleške i citate. Izaberite neki od brojnih dizajnova i foto šablona i dodajte ih u nacrt vašeg bloka ukoliko želite. Vrlo je lako naći odgovarajući šablon, jer ste ih poređali po temama i prilikama. Samo izaberite šta vam treba! Ako već imate vaš logo ili šablon, nema problema! Samo ih otpremite u alatku, jer tad mogu da se koriste u dizajnu. Imajte u vidu i da nemate vremenskog ograničenja prilikom korišćenja besplatnih alatki, možete da dizajnirate do mile volje pre nego što ih pošaljete na štampanje. Easyprint-ova alatka FreeDesign je potpuno besplatna, vi plaćate samo štampu.


Sjajna ideja za poklon prijatelju, a praktičan aksesoar za kolege

Vaše individualno dizajnirane blokove za pisanje možete da koristite na različite načine. Šta kažete npr. o kreiranju sjajne ideje za poklon vašim prijateljima i porodici sa vašim fotografijama i tekstom?

Ili zašto da ne obradujete vaš poslovni tim i opremite svako radno mesto kreativno dizajniranim blokovima za pisanje sa logoom kompanije? Možda biste želeli da obradujete vaše klijente ili poslovne partnere? Blokovi za pisanje su lep način da privučete pažnju. U Easyprint-u štampamo blokove za pisanje u količinama od najmanje 50 jedinica. Ukoliko naručujete za veću kompaniju, znajte da naša moderna štamparija može da proizvede i do 250 komada po porudžbini. Super lako, jeftino i u vrhunskom kvalitetu!