Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kačketi

no image

no image

no image

Dizajnirajte kačkete onlajn

Kačketi su izuzetno popularan deo opreme za mlade i stare, za sport ili svaki dan. Iskoristite popularnost ovog modnog detalja za reklamne svrhe i uz Easyprint dizajnirajte vaše kačkete onlajn. Možete da birate između mrežaste tkanine (meš) i pamuka u različitim bojama, na kojima možete da štampate vaše personalizovane poruke ili logo.


Vaš logo ili slogan štampamo na kačketima koji su u jednoj veličini. Štampamo na sredini kačketa ili na levoj ili desnoj strani. Treba samo da odaberete željeni dizajn i pratite dalje korake. Klasični izbor je tipični kačket sa mrežastim delom, koji pruža odličnu ventilaciju. Ukoliko se odlučite za pamučni kačket, dobijate robusni kačket sa čvrstim vrhom koji se odlično prilagođava obliku glave i štiti je od vetra i sunca.

Da bismo odštampali vaš dizajn na željeni kačket, koristimo transfer štampu koja se do sad odlično pokazala. Ona omogućuje da se boje i slova savršeno odštampaju na kačketima. Visoki kvalitet štampanja obećava i da će sama štampa dugo trajati. Pored onlajn dizajniranja i štampanja, jedan od pluseva uz Easyprint je i veliki izbor kombinacija boja, uključujući i specijalne boje kao što su neon roze, mornarso plava ili maslinasto zelena. Ukupno je na raspolaganju preko 20 različitih boja kačketa na kojima možete da štampate vaše poruke.


Onlajn lako dizajnirajte kačkete

Na veb-sajtu Easyprint vaše kačkete možete lako da dizajnirajte onlajn, uz pomoć besplatne alatke FreeDesign i samo nekoliko klikova mišem. Svi koraci pri dizajniranju su jasni, tako da možete da počnete da kreirate vaše kačkete odmah i to bez dizajnerskog predznanja. Jednostavno odaberite željenu varijantu kačketa i potom unesite vaš odabrani logo ili dizajn na sam proizvod. Slobodno birajte između velikog broja besplatnih šablona kako biste podesili vaš kačket do savršenstva. Ako već imate grafike, možete ih lako otpremiti i uneti u šemu kačketa. Najbolja stvar je što uz alatku FreeDesign možete da dizajnirate, sačuvate i onlajn poredite različite kačkete bez obaveze da ih štampate. Onda kada ste sigurni u vaš izbor, možete da nastavite sa porudžbinom i platite samo štampanje. Sve alatke za dizajniranje su potpuno besplatne..


Za šta možete da iskoristite vaše kačkete sa printom?

Kačketi sa vašim dizajnom mogu da se koriste u različite svrhe. Sa jedne strane, kačketi su odlično reklamno sredstvo za vašu ciljnu grupu: možete da ih poklanjate vernim klijentima ili da ih delite besplatno na sajmovima trgovine i drugim događajima. Sa druge strane, kačketi mogu da budu i deo vaše korporativne unifrome. Kačketi sa odštampanim imenom i logom vaše kompanije mogu da nose vaši zaposleni kao deo opreme, koja u isto vreme služi kao reklama, ali i jača korporativni identitet. U kombinaciji sa štampanim majicama, jaknama ili duksericama, vaš kačket može da doprinese stvaranju uniformnog izgleda vašeg tima, npr. u prodavnici, na štandovima na sajmu ili vašeg tim koji popravlja bojlere i veš mašine.

Kačketi koje štampa Easyprint su pogodni i za brendove koji žele da štampaju svoj logo na visokokvalitetnim proizvodima i da ih kasnije izlože u maloprodaji. Mi imamo kapacitet do 100 kapa po narudžbini, tako da ne morate da brinete ako postoji velika potražnja za vašim proizvodom.

Ako kačket izrađen po narudžbini želite da poklonite nekome za rođendan ili neku drugu specijalnu priliku (kao što je godišnjica), imajte u vidu da Easyprint štampa čak i samo jedan primerak. Kačketi su takođe vrlo popularni za devojačke i momačke večeri, kada se naručuje i više primeraka.

Kreirajte kačkete sada onlajn u Easyprint-u i dobićete top kvalitet po niskoj ceni!