00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Baneri i cerade

Isplativ reklamni baner za upotrebu na zgradama, ogradama, daskama, skelama ili velikim zidnim površinama? Sa ceradama /banerima to uspeva! Sa nekoliko klikova možete lako da dizajnirate svoje.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Baneri i cerade-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte reklamne cerade/banere onlajn

Reklamne cerade i baneri su jeftin, ali efikasan način reklamiranja na zgradama, ogradama, skelama i velikim zidnim površinama. Uz Easyprint možete da dizajnirate vaše reklamne banere i cerade sami i to kroz nekoliko klikova - bez predznanja ili skupih programa!

Baneri i cerade u različitim veličinama

Cerade/banere štampamo u 2 različita tipa i u nekoliko veličina. Baner možete lako da prilagodite vašim potrebama. Koristi se kao reklamno sredstvo za, npr. reklamiranje na stadionskim perimetrima, izložbene štandove, na gradilištu, skelama ili ogradama, kao i na događajima na otvorenom. Baneri su jedan od najviše korišćenih sredstava oglašavanja. Dostupni formati su veličina od 500 x 1000 do 3000 x 4000 mm, uključujući klasične veličine 730 x 2150 mm za metalne ograde (barijere) i 1730 x 3400 za ograde. 

Sami dizajnirajte lako vaš baner za oglašavanje

Baneri/cerade su tradicionalno skupi, zar ne? U Easyprint-u je to drugačije jer vam je na raspolaganju alatka FreeDesign. Sada možete profesionalno da dizajnirate vaše banere ili cerade kroz samo nekoliko klikova, a mi ćemo ih odštampati za vas. Naša štampa je vrhunskog kvaliteta, a ujedno je jeftina. A iznad svega je lakoća celog procesa!


Sve što vam treba jesu kreativne ideje - pustite mašti na volju. Kada odaberete željeni format, samo treba da ispunite nacrt vašeg dizajna odabirom boja, logoa, teksta, slika ili ilustracija, zaista je lako. Ukoliko su vam pri ruci vaše slike, samo treba da unesete te fajlove u šemu, postavite grafiku na željenu poziciju i gotovo! Jednostavno unesite polja sa tekstom tamo gde ih želite. Zahvaljujući uređivaču teksta WYSIWYG možete da promenite tip, veličinu i boju slova za čas. I isto tako brzo možete da prilagodite boju pozadine cerade ili banera bojama vaše kompanije!

Visokokvalitetni materijali za vaše banere i cerade

Lagani baneri od mrežastog tekstila (meš) savršeni su za prezentovanje na sajmovima ili za unutrašnje oglašavanje. Tekstil je težine 300 g/m² i propušta vazduh, ali je u isto vreme otporan na cepanje. Usled svoje mrežaste tekstilne teksture posebno je pogodan za velike motive. Ukoliko želite da se na vašim reklamama jasno vide i fini detalji, preporučujemo vam PVC cerade debljine 500 g/m². UV stabilna cerada je vodootporna i veoma izdržljiva. To je čini idealnom za oglašavanje na otvorenom, npr. za reklamiranje na zgradama ili na ogradama.  

Besplatni šabloni za savršene banere i cerade

Alatka FreeDesign vam pomaže da radite na usavršavanju vaših banera i cerada do mile volje i to potpuno besplatno. Naša velika FreeDesign baza sa slikama ima foto šablone koji su vam dostupni prilikom dizajniranja. Bilo da se radi o sličici (clipart) ili lepoj fotografiji, elementima ili smajlijima, odabrani grafički element samo treba da unesete i tako kreirate vaš savršeni reklamni materijal onlajn i to bez dizajnerskog predznanja i bez dodatnih troškova dizajniranja! Samo plaćate štampu.

Naručite dodatke za montiranje

U Easyprint- možete da naručite i odgovarajući materijal za vezivanje, kao što su kablovi za vezivanje vaših cerada i banera. Samo odaberite tu opciju pre plaćanja. Namestite vaš reklamni prostor istog momenta i dočarajte svetu vašu reklamu! Vaši baneri i cerade se dostavljaju urolovani ili presavijeni. Možete da naručite najmanje jedan komad, a najviše 100 komada. Naša moderna štamparija štampa na najboljim materijalima po izuzetno povoljnim cenama, tako je jednostavno! Pokrenite dizajniranje vaših banera i cerada već danas.