00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Baloni

Obezbedite dobro raspoloženje na vašem događaju. Naši štampani baloni zaokružuju vašu dekoraciju na svakom događaju i takođe su idealan poklon. Nije bitno da li je u pitanju venčanje, dečiji rođendan ili kompanijski događaj.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Baloni-Predloge za priložnosti
Dečji rođendan

Dizajnirajte sve za savršenu dečju rođendansku zabavu s nama! Uz naše pojedinačne proizvode i šarene šablone učiniće da dečje oči zasijaju i pretvoriti ovaj dan u nezaboravno iskustvo!

Dizajnirajte i štampajte balone online

Bez obzira da li se radi o vašem venčanju, velikom korporativnom događaju, vrhunskoj zabavi ili rođendanu, možete kreirati savršenu dekoraciju uz malo truda koristeći sami dizajnirane balone. Istovremeno, baloni su super praktični jer zauzimaju vrlo malo prostora pre nego što se naduvaju. Ali kada su naduvani, mogu da ispolje svoj puni efekat. Kod nas možete da dizajnirate balone u mnogo različitih boja sa sopstvenim motivima, brojevima i kreativnim idejama online i da ih štampate od samo 100 komada dalje. Ako ste preprodavac i želite da prodajete balone u svom dizajnu, možemo odštampati do 45.000 balona po porudžbini.

Baloni za štampanje u preko 40 boja

Štampamo vaše motive koje ste sami kreirali u punoj boji na vašim balonima. Da biste bili sigurni da vaše slike, brojevi ili slova izgledaju dobro na balonu, najbolje je da izaberete boju fonta koja je u suprotnosti sa bojom balona. Komplementarne boje su posebno pogodne. Možete birati između preko 40 različitih boja balona. Šta kažete na svetlo zelene balone za dečiju rođendansku zabavu ili elegantne balone boje ivory za venčanje? Možda želite da ga učinite posebno prazničnim, u tom slučaju možete izabrati balone u srebrnoj ili zlatnoj boji. Jednostavno izaberite željenu boju balona u konfiguratoru, od zelene jabuke do limun žute. Pored klasičnih boja poput plave, crvene ili žute, možete birati i između upadljivih boja poput cijan i sedefa, kao i svečanih nijansi poput bordo ili badema. Jednostavno odaberite boju koja najbolje odgovara vašem događaju ili proslavi.

Štampajte velike balone prečnika 27 centimetara

Možete da štampate na balonima u tri različite varijacije. Svi imaju prečnik od 27 centimetara. Dakle, imate dovoljno prostora za svoje motive. Svi baloni se proizvode u Evropi po najvišim standardima kvaliteta. Oni ispunjavaju evropske smernice za balone prema Komisiji za plastiku Savezne zdravstvene službe EN-71-3. Baloni se mogu čuvati do dve godine. Svi pastelni i kristalni baloni su napravljeni od 100% prirodnog lateksa i stoga su 100% biorazgradivi i 100% netoksični. Cristal verzija je providna. Ovi baloni su idealni za punjenje LED lampama ili za dekoraciju. Pastelni baloni imaju veoma diskretan i osvežavajući izgled. Sa svojim nežnim pastelnim bojama, savršene su za rođendane, venčanja ili baby shower proslavu. Ako odaberete treću opciju, vaši baloni će imati veoma poseban metalik efekat. Ovo daje vašim motivima posebnu eleganciju.

Jednostavno dizajnirajte i odštampajte sopstvene balone

Sa našim alatom FreeDesign, lako je dizajnirati sopstvene balone. Jednostavno pokrenite alat i počnite. Rad je intuitivan. Možete odabrati jedan od mnogih besplatnih šablona dizajna i poboljšati ga svojim idejama. Ili možete da učitate sopstvenu grafiku i dodate slova ili druge motive. Dobra stvar u vezi s tim: nakon registracije, možete raditi na svojim dizajniranim balonima koliko god želite. Troškove ćete snositi samo kada naručite. Zašto ne probati odmah? Dizajnirajte sopstvene balone na mreži i štampajte ih po niskoj ceni - uz Easiprint, naravno!