00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Baby kartice/baby prorok

Baby kviz-kartice su zabavna igra za vašu žurku ili lepa uspomene za posle, kad se beba rodi. Kreirajte baby kartice jednostavno onlajn!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Baby kartice/baby prorok-Šabloni za prilike

Sami dizajnirajte baby kartice onlajn

Očekivate bebu i baby shower žurka je pred vratima? Potom imamo čarobnu ideju za vas: baby prorok. Pritom se radi o sopstveno dizajniranim karticama, na kojima vaše prijateljice i prijatelji mogu davati različite izjave vezane za rođenje vaše bebe, npr. da li će biti dečak ili devojčica, koliko će biti velik/a, koju boju očiju će imati, da li će se roditi sa kosom ili bez i sl. Nakon što se kartice ispune, bit će pokupljene. Nakon rođenja će to biti zabavna uspomena i sigurno ćete se zajedno nasmijati.

Baby kartice za baby prorok u klasičnom DIN-formatu

Nudimo vam dva formata za baby kartice, DIN A6 ili DIN A5. Možete koristiti vertikalni ili horizontalni format. Štampamo vaše kartice na stabilnom offset papiru gramaže 250 ili 350 g/m². Nakon štampanje podrezivamo kartice i po želji zaoblimo uglove. Pritom nastaje lepši izgled. Za baby kartice možemo štampati prednju i također zadnju stranu. Zahvaljujući CMIK obsegu boja ste slobodni pri odabiru boja i tema. Bez problema štampamo i slike. Ne brinite za broj kopija: Možemo štampati i haljade i hiljade kartica za ogromnu baby shower žurku.

Sa nekoliko klikova kreirajte baby-prorok-kartice onlajn

Ne morate biti iskusna kreatorka ili kreator, da bi dizajnirali individualne i prekrasne baby-prorok-kartice. Otvorite naš FreeDesign i započnite! Izaberite jednu od mnogobrojnih besplatnih šablona ili dizajnirajte sopstveni koncept. Koristite font, koji vam se sviđa i jednostavno dodajte slike i grafike na kartice. Možete dizajnirati onlajn koliko želite. Tek sa narudžbinom nastaju troškovi. Do tad možete skupa sa vašim partnerom ili partnerkom usavršavati karticu.