00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Aplikacije

Ostavite pozitivan prvi utisak sa dokumentima za prijavu. Sa našim alatom za dizajn na mreži, dizajn je veoma lak. Zatim odaberite da li želite da se vaša aplikacija odštampa ili je preuzmite direktno pomoću naše funkcije preuzimanja.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Aplikacije-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte prijave za posao za odličan prvi utisak lično onlajn

Pronašli ste idelan posao i želite se sa vašom prijavom prikazati u najboljem mogućem svetlu? To imate u svojim rukama. Jer sa nama možete sami oblikovati vaše prijavno pismo za posao sa nekoliko klikova. Čak i u današnjem digitalnom svetu igraju za mnoge poslodavce prijave za posao iz papira još uvek veliku ulogu. Iz tog razloga možete iz mnogobrojnih privlačnih šablona izabrati odgovarajuću za svoj dizajn ili sliku. Možemo vašu prijavu za posao printati na premium-papiru. Naravno, da su moguće i dorade kao što je UV-zaštitni lak. Uostalom ne želite samo sa vašom biografijom ostaviti dobar utisak.

Premium-papir sa sjajem ili bez sjaja

Važan aspekt prijave za posao je i papir. Pored izgleda i osećaj papira igra veliku ulogu pri promatranju prijave za posao. Za prost stil vam nudimo naše premium umetničke papire u osam različitih gramaža. Offset papiri su također prosti. Pri tome ima prednost, da ga možete dalje prerađivati u vašem štampaču. Ako želite nešto ekskluzivno, nudimo vam naše premium papire divokoza, rebrasti , svetlo beli ili laneni. Ako više držite do trajnosti, potom su papir za travu, reciklirani ili filc papir pravi izbor za vas. Nešto posebno je i zlatni papir sa svojim glamuroznim efektom. Hands-On mentalitet postižete sa kraft papirom. Izbor je vaš!

Oblikujte još privlačnije prijave za posao sa stilskim doradama

Zamislite sebi, da ste dizajnirali svoju mapu za posao sami i tražite još samo tačku na "i". Potom su stilske dorade pravi izbor. Na vašu želju posle štampanja dodajemo zaštitni lak ili UV-lak. Dodatna mogučnost je i laminiranje. Pri tome nanosimo tanak sloj folije na površinu papira. Obratite pažnju, da takav finiš nije primeren za sve vrste papira.


Vašu prijavu za posao štampamo vertikalno ili horizontalno u CMIK-procesu. To vam nudi maksimalnu slobodu oblikovanja. Možete oblikovati do deset stranica u DIN A4 ili DIN A5 formatu. Nakon štampanja stranice režemo i dodajemo dvostruko ili četverostruko probijene rupe. Štampamo do 100 prijava za posao i do 10 tema po narudžbini.

Dizajnirajte i štampajte prijave za posao lično onlajn

Uvek su vas privlačile posebno oblikovane prijave za posao, ali ste mislili, da je kreiranje istih mnogo komplikovano za laike? Potom ne znate za naš Free-Design. Sa nekoliko klikova dizajnirate intuitivno, bez predznanja i skupih softvera upečatljive prijave za posao. Izaberite odgovarajuću između mnogobrojnih šablona za dizajn ili dizajnirajte vaš layout sami po vašem ukusu. Za lični utisak dodajte slike. Dobra stvar pri tome: možete se igrati sa vašim layoutom, kako želite. Tek nakon narudžbine nastaju troškovi. Držimo vam palčeve za narednu prijavu!