Administracija

00
Prijavite se
Sve o temi

Administracija

Dizajnirajte savršenu kancelarijsku opremu za svoju administraciju sa nama. Bilo da se radi o vizit kartama, blokovima, kovertama, hemijskim olovkama ili datotekama za časopise - kod nas ćete pronaći širok spektar besplatnih šablona za individualno dizajnirane proizvode koji će vam olakšati svakodnevni kancelarijski život.

Jedinstveno

Blokčići

Blokčići su sastavni dio poslovnog pribora. Uz jedan od naših besplatnih dizajna i vaš logotip, ojačavaju identifikaciju zaposleniha i kupaca s vašom kompanijom.

Ekskluzivno

Pečati

Pečati su korisni alati koji olakšavaju svakodnevni kancelarijski život. Jednostavno dizajnirajte pojedinačne pečate na mreži u raznim modelima za široku paletu svrha!

Esencijalno

Zaglavlja

Kao i kod naših vizit karata, možete da oduševite svoje kupce i partnere pojedinačnim zaglavljima. Upotrebite jedan od mnogih besplatnih šablona za dizajn zaglavlja putem interneta!

Impresivno visok kvalitet
Radovi i dorade

Uz visokokvalitetne papire i ekskluzivna usavršavanja, vaše poslovno dopisništvo biće još impresivnije. Nudimo širok spektar papira i obrada kako biste vašim dopisnicama dali savršen finiš.

Na vreme kad vam zatreba
Štampa i otprema

Vaše poslovne dopisnice profesionalno štampamo na najsavremenijim štamparskim mašinama, a naš DHL partner za isporuku pouzdano osigurava brzu otpremu. Tako možete da budete sigurni, da će vas poslovne dopisnice stići na vreme kad vam zatrebaju. Obećavamo!