Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

A table i table sa vodenim tegom

no image

no image

no image

Dizajnirajte A table i table sa vodenim tenkom onlajn

A table, poznate kao i sendvič table i table sa vodenim tenkom su odlično sredstvo reklamiranja na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Nameštaju se vrlo brzo, mobilne su i savršene za pešačke zone ili izložbene i prodajne štandove, kao i privremene događaje. U Easyprint-tu vaše table možete da dizajnirate onlajn - lako i jeftino!


Na raspolaganju su 2 vrste tabli: jedna verzija je pogodna za unutrašnju, a druga za spoljašnju upotrebu. Tabla za unutra se sastoji od robusnog aluminijumskog rama koji se sklapa u slovo A i u kom je umetnuta vaša reklama. Presvučena je antirefleksnom folijom, što znači da je vaša štampa zaštićena. Ova folija u isto vreme smanjuje refleksiju što znači da je vaša reklama uvek lako čitljiva. Freedesign dozvoljava da naručite i samo štampu postera za ove ramove ili da naručite i poster i odgovarajuću tablu. Kada želite da promenite vašu reklamnu poruku, samo treba da naručite neki novi poster u Easyprint-u.


Ukoliko biste radije vaš prozvod da reklamirate prolaznicima u pešačkoj ulici ili ispred vaše prodavnice ili događaja, onda su za vas sklopive table za spoljašnju upotrebu. Ove table imaju praktičan aluminijumski sklopivi ram sa aluminijumskom antirefleksnom folijom, a mi dostavljamo i robusni teg za vodu sa federima kako bi vaša reklamna tabla ostala na mestu i po vetrovitom danu.


Obe verzije su dostupne u 4 formata: A1 (594 x 841 mm), A0 (841 x 1189 mm), B1 i B2 - oba širine 700 mm. Samo odaberite koji format najbolje odgovara vašim reklamnim potrebama!


Ukoliko već imate vašu A ili tablu sa vodenim tegom i potreban vam je poster, samo odaberite opciju štampanje postera u alatki FreeDesign. Obe strane table su dostupne za dizajniranje. Možete da birate da li želite da štampate istu poruku dva puta ili želite na svakoj strani različitu poruku.


Jednostavno sami dizajnirajte vaše A table i table sa vodenim tegom!


Uz pomoć Easyprint-ove alatke FreeDesign možete lako da kreirate reklamnu poruku za vaše potencijalne kupce. Alatka je jednostavna za korišćenje i može besplatno da se koristiti. Ne treba da investirate vreme i novac u skupe programe za uređivanje slika, samo pokrenite alatku i bacite se u dizajniranje! Tako je lako!


Možete da otpremite vaše grafike, slike ili ilustracije u nacrt i postavite ih tamo gde vam se dopada. Samo jedan klik mišem i odredite gde želite da unesete polje sa tekstom vaše poruke ili informacije. Uređivač teksa je lak za korišćenje i pomaže vam kod odabira tipa, boje i veličine fonta. Da li želite da cela pozadina bude obojena? Nema problema, to je tako lako uz pomoć alatke FreeDesign i 2 klika mišem. A zahvaljujući šiframa za boje, možete da prilagodite tačnu boju pozadine sa bojom vaše kompanije!


Besplatni šabloni sa fotografijama i dizajnom za profesionalnu upotrebu


Da li želite da reklamirate vašu prodavnicu ili usluge prolaznicima? Ali žudite za inspiracijom? Onda iz naše besplatne baze sa slikama odaberite odgovarajuće šablone sa fotografijama ili dizajnima i unesite ih u vaš nacrt! Poređajte po prilici ili temi kako biste pronašli odgovarajuću fotografiju brzo i lako. Ove table mogu biti vrlo efikasno sredstvo za privlačenje dodatnog kupca, pa stoga neka vaš dizajn bude zaista nešto posebno!


Slobodno probajte i nekoliko verzija sve dok ne budete potpuno zadvoljni dizajnom vaše reklame. Alatka Freedesign i svi pokušaji su potpuno besplatni, vi samo plaćate štampu.


Zašto ne biste odmah pokrenuli alatku FreeDesign i dizajnirali vaše A ili table sa vodenim tegom? Dizajnirajte sami i povećajte vaš profit smanjenjem troškova. Uz to dobijate i na fleksibilnosti - Easyprint nudi odličan kvalitet štampe po niskim cenama. Tako lako!