Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Välkomstskyltar

0
Logga in
no image
no image
no image

Balonske kartice, individualno oblikovane in natisnjene

Baloni, ki se dvigajo v nebo z željami za nevesto in ženina, so romantična ideja, ki preprosto spada k poroki. Pri nas oblikujte posamezne balonske kartice in jih natisnite v odlični kakovosti po nizkih cenah.


Vaše balonske kartice tiskamo na lahek, visokokakovosten umetniški papir z vrhunsko dodelavo. To zagotavlja, da se bodo baloni, napolnjeni s helijem, brez težav dvignili, ko jih boste pritrdili kartico. Na izbiro so trije formati. Klasična oblika razglednice 105 x 148 milimetrov (DIN A6) ponuja veliko prostora za vašo ustvarjalnost in nekaj prostih vrstic za naslov, na katerega naj bo kartica pozneje poslana. Če iščete bolj nenavadno velikost balonske kartice, priporočamo DIN long. Ti listi 105 x 210 milimetrov ponujajo dovolj prostora za vaše ustvarjalne ideje. Kartice DIN A5 so še posebej primerne za večje balone. Upoštevajte pa, da bodo poštnine nekoliko dražje kot pri velikosti razglednice ali dolžini DIN. Vse balonske kartice lahko natisnete v pokončnem ali ležečem formatu, pa tudi na sprednji in zadnji strani.


Za oblikovanje svojih balonskih kartic lahko uporabite naše brezplačno orodje FreeDesign. Našli boste zelo širok izbor predlog, predloge smo razvrstili po temah, tako da lahko z nekaj kliki najdete prave modele. Če ste že izbrali svoje motive in ste jih shranili v računalnik ali tablični računalnik, jih preprosto naložite v orodje za oblikovanje. Pustite kreativosti prosto pot, dodajte dodatne grafike ali pa svoje slike dopolnite z lastnim besedilom. Dobra stvar naše trgovine je, da lahko sami postanete oblikovalec brez drage programske opreme ali obsežnega predhodnega znanja in v kratkem času ustvarite čudovite balonske kartice za svojo poroko ali za poročno slavje prijateljev.


Voščilnice za balone na porokah in drugih priložnostih

Naše balonske kartice so še posebej priljubljene za poroke. Ženini ali družice pogosto s pomočjo našega orodja FreeDesign oblikujejo kartice sami. Za nevesto in ženina je vedno prav posebno presenečenje, ko vsi gostje na poroki skupaj pošljejo svoje želje za mladoporočenca v nebo. Tudi za poročne fotografe je to vedno odličen slikovni motiv.


Balonske kartice lahko uporabljate tudi za druge različne priložnosti. Na primer, z njimi lahko organizirate tekmovanja ali pošiljete želje za prihodnost ob obletnicah podjetij. Sami lahko izberete, za kaj želite uporabiti svoje balonske kartice. Uživajte v tej svobodi pri oblikovanju z našim brezplačnim orodjem FreeDesign. Poskusov imate kolikor želite. Stroške boste imeli šele, ko boste poslali naročilo za tiskanje.


Natisnite lastno-oblikovane balonske kartice, od samo enega kosa naprej

Pri nas vam ni treba naročiti velikih količin. Če želite oblikovati samo eno balonsko kartico, lahko to storite enako enostavno, kot če bi jih želeli natisniti več tisoč. Vedno se lahko zanesete na eno stvar: ob vsakem naročilu boste prejeli prvovrstni tisk in uživali boste v odlični kakovosti papirja, po ugodni ceni.


Oblikujte svoje balonske kartice na spletu zdaj in si zagotovite ugoden tisk v naši trgovini!