Designa glasunderlägg online med gratis designmallar!
00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Ölunderlägg

Använd våra glasunderlägg som reklamplats för din pub, din evenemangslokal eller som en extraordinär inbjudan till din födelsedagsfest. Det finns inga gränser för dina idéer. Utforma dina glasunderlägg snabbt och enkelt online med vårt designverktyg.

Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp din egen design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Ölunderlägg - Mallar för event och tillfällen
Konfirmation

För en vacker konfirmationsfest har vi många produktidéer och matchande mallar här. Från vackra inbjudningskort i kyrklig design till den perfekta dekorationen för festen!

Ölunderlägg - Mallar för branscher

Designa och tryck dina egna glasunderlägg online

Oavsett om det är i en bar, restaurang, pub eller ölcafe' är det gamla goda ölunderägget ett måste när ett glas Pils eller Pale står på bordet. Hos oss kan du enkelt designa dina egna glasunderlägg i fem olika format och överraska dina gäster med ett fräckt ordspråk medan de njuter av sin drink. Vi trycker dina individuella glasunderlägg från bara 100 exemplar. Detta gör dem lämpliga för speciella tillfällen som bröllop, årsdagar eller familjefester. Vi kan trycka upp till 100 000 glasunderlägg för dina kampanjer eller din cateringverksamhet. Kom igång direkt och skapa dina glasunderlägg online med bara några få klick.

Tryck på underlägg i fem olika storlekar

Vi har fem olika storlekar att välja mellan. Klassikern är den runda formen. Den finns i diametrarna 100 och 107 millimeter. Behöver du lite variation rekommenderar vi den moderna varianten med en diameter på 100 millimeter. Alternativt kan du välja mellan fyrkantiga glasunderlägg i 93 x 93 och sexkantiga glasunderlägg i 100 x 87 millimeter. Vi rekommenderar att du väljer glasunderläggets storlek efter de drycker du serverar eller de glas du använder. Om du serverar ölspecialiteter i stora kannor är det bättre att använda de största glasunderläggen.

Klassiska glasunderlägg gjorda av kartong

De skulle inte vara riktiga glasunderlägg om vi inte gjorde dem av 575 gsm och 1,4 millimeter tjock kartong. Denna lätt gulaktiga kartong är en klassiker för glasunderlägg. Det beror på att smassan består av rived ved. Den innehåller lignin, vilket gör kartongen extra styv och därmed stabil. Samtidigt är kartongen mycket absorberande. Ölunderlägg är mycket lämpliga för tryck. Vi trycker dem åt dig på ena eller båda sidor i CMYK fyrfärgsprocess. På så sätt kan du föreviga foton, grafik, slogans eller dina företagsfärger på ölunderlägget i hög kvalitet.

Skapa skräddarsydda glasunderlägg online med bara några få klick

Visste du att du är en underläggsdesigner? Med vårt FreeDesign-verktyg är det verkligen enkelt för vem som helst att designa individuella glasunderlägg, även utan designkunskaper eller dyr programvara. Registrera dig snabbt hos oss och vårt verktyg är redan tillgängligt för dig kostnadsfritt. Välj bland många olika mallar och lägg till dina egna motiv, talesätt eller grafik till dina glasunderlägg. Testa dina skapelser så länge du vill. Kostnader uppstår endast när du gör en beställning. Designa glasunderlägg online och få dem tryckta i utmärkt kvalitet - det är enkelt: med Easyprint!