Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kapsylöppnare

no image

no image

no image

Dersigna din egna flasköppnare

Alla behöver en flasköppnare. Det är inte utan anledning att en en egendesignad flasköppnare är en av våra populäraste reklamprodukter. Skapa din egna flasköppnare online med din logo som en reklamprodukt eller som en gåva redan idag, med vårt gratis onlineverktyg FreeDesign.


Våra flasköppnare är av hög kvalitet och har ca 33 cm2 yta som du kan skapa din egna design. på. Använd ytan att göra reklam för ditt företag, eller skriv öppettiderna i din butik. Vi trycker flasköppnare i ett styvt plastmaterial med en metallögla med vilken flaskorna enkelt öppnas. Med den här egendesignad flasköppnare så kan inte bara enkelt öppna flaskor utan även sluta till dem tack vare den praktiska designen. Skjut tillbaka flasköppnaren så försluts kapsylen litegrann igen: drycken håller längre, och på sommaren så hindrar du insekter att ta sig in i flaskan.


Flasköppnare med reklam i olika färger

Flasköppnaren finns i vit. Tipset: Välj färg med omsorg. Om du vill trycka text och logo, så är det en klok idé att göra det i färg. Typsnitt är enklast att se om de är svarta. Ge dem extra kontrast genom att välja en kompletterande färg. En grön text t.ex. står ut extra mot en röd bakgrund.


Flasköppnare med foto

Vill du trycka ett foto på din flasköppnare? Inga problem. Välj 4/0 CMYK och ladda upp ett foto så trycker vi i allra bästa kvalitet. Set till att ditt foto har rätt upplösning så att inte bilden blir otydlig. En flasköppnare med en unikbild blir en perfekt present, och blir en fantastiks bra överraskning vid t.ex. svensexan eller möhippan. En unik flasköppnare en någon som varje bar, dryckesproducent eller förening behöver.


Gratis mallar för flasköppnare

Vårt onlineverktyg FreeDesign är gratis, och där kan du förhandsgranska din design, och ändra alla detaljer enkelt med musen. Om du inte har en lämplig bild att använda, så har vi en bildbank du kan använda. Bläddra bland bilder, cliparts och illustrationer och låt dig inspireras när du skapar din egna flasköppnare. Alla våra mallar är gratis, och att skapa din design kostar heller ingenting. Det är först när du bestämt dig hur den ska se ut och du lägger beställningen som vi tar betalt. Själva designverktyget är gratis. Har du några frågor angående design av flasköppnare? Ring eller e-maila oss - vi hjälper dig gärna.