Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Fotomuggar

Personliga fotomuggar med din bild som den perfekta presenten för många tillfällen. Designa enkelt online med vårt designverktyg.

Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp din egen design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Fotomuggar-Mallar för event och tillfällen
Designa fotomuggar online

Vad vill man inte vara utan på morgonen? En varm kopp kaffe eller te. Och får man en kopp med ett eget individuellt tryck så smakar det så mycket bättre! Vi kan trycka din unika design på en rad olika muggar. Enkelt och billigt. Prova vårt verktyg FreeDesign. Din egna fantasi sätter gränsen!


Muggar använder man flera gånger om dagen, det är en av de första sakerna man tar i på morgonen! Det vore ganska coolt om man hade en egen personlig mugg istället för en massproducerad, eller hur? Vi trycker din mugg med din design. Du kan ha en text, en logo eller t.o.m ett foto.

Designa photmuggar med bilder, text eller logo

Våra muggar är gjorta av högkvalitativ vit keramik. Der har en diamter på åtta cm och är 9,5 cm höga. De rymmer 300 ml, tillräckligt för att ge en ordentlig kopp kaffe på morgonen. Ytan vi trycker på är 95 x 210 mm. Ditt motiv kan alltså inte vara större än detta mått.


Ladda upp originalet med en upplösning på 300dpi, som PDF, JPG, TIFF i CMYK-läge. Färgprofilen är ISO Coated V2, Fogra 39. Notera att pga tryckmetoden så kan vi inte hantera transparanser, PMS- eller andra specialfärger.

Den perfekta gåvan: fotomuggar med eget tryck

"Carpe Diem": Låt oss få trycka ditt motto på din mugg, så blir du påmind varje morgon! Säkerligen har du en vän eller kollega som har ett uttryck eller motto del lever efter? Varför inte trycka detta på en mugg och ge bort till nästa födelsedag eller jul?


Du behöver ingen tidigare erfarenhet av design eller specialmjukvaror för att skapa din egna fotomugg online: Med vårt onlineverktyg FreeDesdign kan du enkelt avböra hur din fotomugg kommer att se ut. Du betalar helt enkelt endast för den tryckta produkten, designen gör du med vårt gratisvertyg. Och det är billigare än du tror att göra din egna mugg. Vi är en av Europas största onlinetryckerier och erbjuder en hög printkvalitet till marknadens bästa priser.

Magisk keramik - en fotomugg med en överraskning

Vi trycker inte bara på vanliga muggar. Vi har även muggar gjorda av en värmekänslig keramik som ändrar färg när den blir varm. När muggen är kall är den svart, men så fort man fyller den med varm dryck blir den vit. Och har du då tryckt något i svart så framhävs den texten! Perfekt för svensexan eller möhippan. Eller varför inte till brudparet? Gästerna lär definitivt ha något att prata om.