Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Förkläden

no image

no image

no image

no image

Designa förkläden online

är din pappa är grillkungen vid varje fest? är din mamma en toppkock? Överraska dem då med ett individuellt tryckt förkläde! Vi trycker ut ditt egendesignade förkläde till mycket rimliga priser. Och var inte rädd för att designa det själv heller, med våra online designverktyg och gratis mallar kan vem som helst utforma ett unikt förkläde på några minuter, det är så enkelt!


Vi trycker förkläden enligt dina krav, idealiska som en personlig present till familjemedlemmar eller kära vänner. Tryckta förkläden är också en originel företagspresent. Har du en litet livsmedelsbutik, en grillbutik, eller ett bageri? Nu kan du få förkläden tryckta med din logotyp eller ett roligt motto som "The Boss" och presentera dem för dina kunder som en gåva, till exempel när du köper ett dyrt föremål, som en julklapp eller som en bonus för lojalitetspoäng.


Anpassa dina förkläden

Med vårt gratis online-designverktyg är det barnsligt enkelt att designa ett uikt förkläde. Välj först färgen, du kan välja mellan förkläden i klassiskt vitt eller ädelsvart. I den fria förhandsgranskningen kan du sedan placera teckensnitt, logotyper, foton och andra motiv på förklädet. Ladda sedan upp din egen grafik eller välj foton, clipart och illustrationer från vår bilddatabas - många av mallarna är till och med gratis! Placera din design på rätt plats. I förhandsgranskningen kan du kontrollera om din design ser bra ut innan du fortsätter. Du använder våra designhjälpmedel gratis! Du betalar bara för trycket! Det finns inga oväntade överraskningar: Du kommer alltid att se det aktuella priset på ditt egendesignade förkläde; om du ändrar designen ändras priset automatiskt på skärmen enligt dina val. Du har alltid kontroll.


Högkvalitets förkläde med din egen logotyp eller budskap.

Vi trycker högkvalitativa kockförkläden av robust och lättvårdat tyg med 65 procent polyester och 35 procent bomull. Strykning är inte ett problem med detta material, bara ta det ur tvättmaskinen och sträck det innan lufttorkning, klart! En storlek passar alla: Förklädet mäter 70 x 85 centimeter och skyddar dina kläder från fettstänk vid matlagning, degfläckar vid bakning eller små gnistor när du grillar. Våra tryckta förkläden har ett justerbart halsband, så förklädet kan justeras till nästan vilken kroppsstorlek som helst.


Designförkläden med digitalt tryck

Med modern digitaltryck kan relativt stora ytor tryckas på textilier. Du kan enkelt använda ett stort foto som motov för ditt eget förkläde. Det så kallade "soft-touch" -handtaget är mjukt och känns nästan som tyg, eftersom färgerna trycks direkt på textilmaterialet med CMYK-process. Detta innebär att vittryck också är möjligt, men du behöver inte vara uppmärksam på denna fina detalj när du designar online, vi gör allt för dig med vår digitala tryckprocess. Alla våra förkläden är tryckta enligt högsta standard och till mycket rimliga priser.


Tryckta förkläden i enstaka upplagor eller som arbetskläder

Behöver du förkläden för hela ditt team, för catering, barer, mässor och evenemang? Inga problem, vi trycker upp till 100 förkläden samtidigt per beställning. Arrangörer av allt från matlagningskurser till cateringevenemang, från professionella kampanjköpare till individer som söker en rolig gåva, tryckta förkläden är idealiska.

Förkläden fungerar som en uniform för event som kan bli kladdiga, till exempel matlagningskurser. Ett förkläde är en del av basutrustningen i varje kök, vare sig det är i närbutiken, i restaurangen eller i matsalen. Med en logotyp och kanske till och med namnet på den anställda eller företagets varumärke blir det mer än bara arbetskläder, det blir en del av din marknadsföringsmix: Skapa dina egna unika förkläden, det är verkligen enkelt med Easyprint!

Betalningsmetoder

Faktura

Förskottsbetalning

Partnerna
Referenser