Ontwerp stempels online met gratis ontwerpsjablonen!

Stempel

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Stempel

Handig op kantoor en thuis: stempels zijn niet alleen onderdeel van efficiënte bedrijfsprocessen, maar kunnen ook helpen in het privéleven, bijvoorbeeld om briefpost snel te identificeren bij de afzender.

Stempel zwart
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Stempel-Sjablonen voor bedrijfstakken

Ontwerp online stempels

Plaats je stempel op de dingen - in de ware zin van het woord! Met een eigen stempel kan je agenda's, plakboeken en to-do-lijsten verfijnen, persoonlijke vouchers en uitnodigingen maken - of jouw briefpost, zoals sollicitatiedocumenten, snel en eenvoudig met jou als afzender markeren.


Maak een stempel met een grappig opschrift of een eenvoudig logo om de toegang tot clubs, concerten en evenementen te controleren! Druk gewoon met de stempel op de achterkant van de hand of onderarm van jouw gasten. In tegenstelling tot linten, VIP-paspoorten en lanyards, kunnen speciaal gemaakte stempelafdrukken niet zonder toestemming worden doorgegeven.

Ontwerp stempels online - in een praktisch formaatVerschillende formaten en vormen

Voor jou individueel aangemaakte stempel heb je, afhankelijk van de gekozen variant, een oppervlakte van 58 x 22 mm, 68 x 24 mm of 45 mm rond tot jouw beschikking. Het universele formaat kan voor vele doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als klassieke adresstempel met jouw naam en adres.


Bij het aanmaken van uw stempel met onze online configurator zijn er maar een paar dingen die je moet overwegen: De lettergrootte van jouw persoonlijke stempel moet minstens 5 punten zijn, geen schreeflettertypes en een lijndikte hebben van minimaal 0,57 pt of 0,2 mm. Let op: Kleurverlopen of complexe grafieken kunnen helaas niet worden verwerkt in de afdrukstempels vanwege de technische eisen.

Ontwerp je poststempel online en richt je op de kwaliteit van je stempel

Alle Easyprint stempels zijn van de beste kwaliteit - er gaat niets stuk! Het stempelkussen is geïntegreerd in de stempel. Dat wil zeggen: geen vingers meer vol inkt, opgedroogde stempelinkt of vlekken bij het stempelen!


Wij maken poststempels volgens jouw specificaties - het ontwerp is heel eenvoudig met onze gratis templates, je hebt geen kennis, dure en speciale grafische software nodig! De creatie van de drukgegevens is echt voor iedereen haalbaar: in onze gratis tutorials leggen we in detail uit wat je moet weten om een individuele poststempel online te creëren. Zo leer je bijvoorbeeld welke lettertypes geschikt zijn en hoe groot het lettertype idealiter moet zijn. Overigens: De creatie van jouw stempel met onze ontwerptool is volledig gratis. Kosten worden alleen gemaakt wanneer je jouw poststempel bestelt.

Individuele stempels in verschillende kleuren

Overigens: professionals zoals belastingadviseurs of accountants gebruiken verschillende stempelinkten voor een nog beter overzicht. Wij maken jouw stempels in verschillende kleuren. Je kan kiezen tussen verschillende stempelkussens bij het online creëren van jouw stempel - deze kleuren zijn beschikbaar: blauw, groen, rood, zwart.


Eén klik op de gewenste kleur: In de online configurator kan je eenvoudig de kleur bepalen waarin jouw individueel aangemaakte stempelset wordt geleverd.