Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Vloerstickers

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online vloerstickers

Vloerstickers zijn ideaal om op een ongewone manier te adverteren op wandelpaden of om bezoekers naar jouw beursstand te leiden op beurzen. Met Easyprint kunt u uw eigen vloerstickers ontwerpen. U kunt hier starten!


U kunt bij Easyprint vloerstickers laten maken in negen verschillende formaten. Er zijn vijf DIN-formaten waaruit u kunt kiezen. Designstickers van DIN A4 (210 x 297 millimeter) tot een formaat van DIN A0 (841 x 1.189 millimeter). Als alternatief zijn de formaten DIN B2 (500 x 700 millimeter) en DIN B1 (700 x 1.000 millimeter) beschikbaar. Als u een echt groot oppervlak op de vloer wilt gebruiken voor uw reclame, kunt u het beste kiezen voor vloerstickers in 1.100 x 2.800 of 1.300 x 3.000 millimeter en deze zeer snel en gratis zelf ontwerpen naar uw eigen idee.

Voor de bedrukking gebruiken we éénzijdig zelfklevende, witte PVC-folie met een dikte van 0,2 millimeter. Dik genoeg om uw vloerstickers ook onder zware voetgangerslasten op de vloer te laten hechten.

Het drukken zelf gebeurt met behulp van het CMYK-vierkleurenprocédé. Dit heeft als voordeel dat u foto's net zo goed kunt gebruiken als belettering of grafiek voor uw vloerreclame. Het drukproces levert altijd een hoge kleurbriljantie en -diepte op.


Ontwerp makkelijk en online je eigen vloerstickers

Met Easyprint is het ontwerpen van uw vloerstickers makkelijk. Selecteer gewoon het product in het FreeDesign tool en ga aan de slag. Upload met enkele muisklikken je eigen foto's, afbeeldingen of logo's vanuit de tool en plaats ze op de gewenste positie in de lay-out. Gebruik de tekstverwerker om teksten in te voegen waar ze het beste effect hebben. Ondanks de grote keuze aan lettertypes, kleuren en formaten raden wij u aan om u te beperken tot maximaal twee varianten voor uw vloerstickers. Bij te veel kleuren en lettertypen kan de helderheid en de boodschap van uw reclame snel verloren gaan.

Als u uw eigen ontwerpen perfect wilt aanvullen met andere afbeeldingen, raden wij u onze enorme gratis beelddatabank aan. Daar vindt u een verscheidenheid aan illustraties, sjablonen en achtergronden. Alle afbeeldingen zijn gratis en zijn gesorteerd op thema's en gelegenheden, zodat u snel de juiste afbeeldingen voor uw vloerstickers kunt vinden.

Probeer gewoon verschillende ontwerpen uit tot je echt tevreden bent over je eigen vloerstickers. Al uw ontwerppogingen met het FreeDesign tool zijn gratis.


Reclame die uw klanten zullen waarderen

Vloerstickers zijn perfecte reclamemedia. Ze storen niemand en toch zijn ze opvallend en springen ze meteen in het oog van voorbijgangers en dus potentiële klanten. Het is daarom belangrijk dat u uw stickers zodanig ontwerpt dat ze opvallen en zo mogelijk als verkoopinstrument zullen dienen.

Als u een winkel in een winkelcentrum heeft, zijn stickers voor de vloer ook geschikt om klanten naar uw winkel te gidsen. Deze vorm van reclame is vooral geschikt voor en wordt vnl. gebruikt door winkels die zich buiten de toplocaties bevinden.

Ontwerp nu online uw eigen vloerstickers en laat ze goedkoop drukken bij Easyprint!


Wil je meer? Dan kunt u met Easyprint ook eenvoudig je eigen stickers maken met je eigen motief, logo of andere belangrijke informatie en deze door ons laten drukken.


Factsheet bekijken